Не ми е известно Даниел Лорер да е обсъждан за

...
Не ми е известно Даниел Лорер да е обсъждан за
Коментари Харесай

Христо не знаел за Лорер в БНБ

Не ми е известно Даниел Лорер да е обсъждан за гуверньор на Българска народна банка, сподели съпредседателят на Демократична България в изявление за БНР.

Слухове, че Политическа партия и най-много Асен Василев ще предложат Лорер за гуверньор, откакто не съумя като претендент за министър, а след това се провали и като претендент за български еврокомисар, потеглиха интензивно в обществената мрежа и медиите.

Самият Лорер нито ги отхвърли, нито ги удостовери.

Според Иванов, това ръководство няма опция.

Големи провокации, само че и огромни благоприятни условия има пред нас – действително можем да осигурим влизането на страната и в Шенген, и в еврозоната, действително би трябвало да стартираме използването на ограниченията за Плана за възобновяване, сподели той.

Пред лицето на тези императиви би трябвало това ръководство да го изградим, колкото и да е мъчно. Това е наша отговорност, да не занимаваме хората с страстите си. Да осигурим за един интервал стабилизация на страната. Трябва да има схващане от всички страни, че не можем да продължаваме както до момента. Да покажем на обществото, че разбираме, че с досегашните корупционни практики би трябвало да се разделим. Това основава спомагателна компликация в ръководството, сподели още Иванов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР