"Не ми е главна цел да провокирам, но в крайна

...
"Не ми е главна цел да провокирам, но в крайна
Коментари Харесай

Гери Никол призна: Харесвам Сузанита!

"Не ми е основна цел да предизвиквам, само че в последна сметка по тази причина сме актьори – с цел да приказват за нас. Ако не приказват за нас, по-добре да не се занимаваме музика ". Това сподели певицата Гери-Никол пред бТВ в отговор на въпрос до каква степен би стигнала с провокацията.

Помолена да разяснява клипа на колежката ѝ Сузанита – 14-годишната щерка на Орхан Мурад, Гери-Никол сподели, че песента доста ѝ харесала и даже поздравила Сузанита в „ Инстаграм “.

За визията и придвижванията в клипа тя разяснява: „ Това е изкуство. Смятам, че не сме разкрили топлата вода да демонстрираме междинни пръсти по видеата – доста други западни реализатори го вършат и на тях им се кефим по нощните заведения, а оплюваме българските реализатори, които се трудят в последна сметка да реализират нещо за страната. Така че аз съм доста „ За “ Сузанита да продължава в този дух “.

Според нея не е неприятно младите девойки да им подражават, тъй като „ аз от 16-годишна работя, не си знам къщата, нямам обществен живот с другари. Така че – да, дано да подражават, да работят от най-ранна възраст и да навлизат в средата на огромните. Това е много похвално. В днешно време нашите връстници не си знаят бройките и вървят по заведенията нонстоп, което за мен не е ОК, би трябвало да вършим нещо градивно със себе си. Така че дано да вземат образец от хората, които работят от млади “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР