Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена

...
Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: Не ме е страх от бомбите на Путин! Отивам да се бия ако има мобилизация у нас


" Не ме е боязън, че Путин може да стартира нуклеарна война! Защото с изключение на неговото " копче " за бомби, има и други копчета, които могат да бъдат натиснати от наша страна - на общия защитителен съюз, от който България е част. Хората би трябвало да са наясно, че нашата страна не е независима единица, летяща свободно в пространството, сподели пред " България Днес " артистът, режисьор и сценарист Камен Воденичаров.



" Путин върви към трета международна война от ден първи, в който влезе в Украйна и сподели, че желае да заличи една самостоятелна страна ", продължава Воденичаров. - Хората, които той води в политически проект, са полудели от лакомия и предпочитание за завземане на остарели територии, останали от някогашния Съюз на съветските социалистически републики единствено в главите им. Тези хора, от настоящето ръководство на Русия, няма да се спрат! Те ще свършат зле! Единственото нещо, което ние можем да създадем, е невъзмутимо, с ясно схващане, с всички сили и средства да се подготвим за опозиция към този човеконенавистен режим " - безапелационен е паметният водещ.

Той споделя, че в казармата е бил хигиеничен инструктор и приключил школа, от която има сан на нещо като младши фелдшер в редиците на военномедицинските елементи на Българската войска.

" Така че, в случай че се наложи готовност у нас, ще отида, естествено! Освен това изстрелвам доста добре. Поддържам форма, като навестявам разнообразни стрелбища. Имам отношение към оръжията, по тази причина не ме е боязън! " - споделя Воденичаров.

Според артиста сходни неприятни мигове нормално насочват актьора към творчество и вадят от него най-хубавото. За жал, нещото, което излиза от Камен Во този миг, било единствено яд и горест.

" Защото режимът на Путин прави от Русия една злобна, нещастна и заядлива страна, каквато в моите показа в действителност не е. Обикновените съветски хора са доста разнообразни от ръководещите ги. Те са такива, каквито сме и ние, българите. Лошото е, че огромна част от тях са жертва на зверска медийна агитация. Следя съветските канали и виждам какъв брой ужасяващо неуместно е това, с което пълнят главите им. Няма нищо ужасно в брътвежите на един откачил човек и шайката разбойници към него. Ние би трябвало да пазиме полезностите и достиженията си. И в случай че би трябвало да се сбием, ще се сбием! " - споделя водещият.

Ивайло Христов:



Руският президент изрично не е добре, желая да го видя в Хага!

 

 Ивайло Христов

Ивайло Христов

Ще бъда извънредно удовлетворен, в случай че един ден видя Путин в интернационалния съд в Хага! Не може в XXI век да водиш война и да заплашваш с нуклеарно оръжие! Според мен този човек не е добре душевен и е мизантроп. Това се случва с всеки, бил толкоз дълго време на власт. Забравя кой е и къде се намира. Нали не си фантазира, че като гръмне един път една бомба, няма да гръмнат и другите?! Ами от тази земя нищо няма да остане! Да не би да си мисли, че ще може да се скрие някъде?!

Почне ли трета международна война, какво да ме е боязън? Айнщайн е споделил: " Почне ли трета, четвъртата ще се води с прашки! ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР