Не Коцето, не Джино, нито някой друг от родните ТВ

...
Не Коцето, не Джино, нито някой друг от родните ТВ
Коментари Харесай

Всичко Е Нагласено, Схемата Лъсна! Ето Кой Ще Спечели Новият Сезон На Биг Брадър! Само Не И Това, Решили Са

Не Коцето, не Джино, нито някой различен от родните ТВ любимци, а Динко Вълев ще бъде огромният победител в Биг Брадър. Ловецът на бежанци от Ямбол към този момент е избран да завоюва формата от продуцентите.

Идеята е още веднъж да се покаже по какъв начин човек от народа съумява да завоюва сърцата на феновете, както направиха преди няколко години с Джино Бианкалана. Тук обаче Джинката няма никакви шансове, а присъединяване му е единствено поддържаща роля.

Както виждате, във всеки от дейли епизодите на шоуто, на напред във времето изпъкват единствено двама. И това са Динко Вълев и Луна. Сценаристите на формата се заиграха до такава степен, че даже се пробваха да загатнат за любовна нишка в връзките на двамата, написа разкрития.ком.

Това, несъмнено, е смешно и неуместно. Но нали би трябвало да има метод лицето на Динко да е все на напред във времето. Луна си е Луна, само че даже обещаваща участничка като устатата Людмила Захажаева е изтикана в ъгъла. Ние съвсем не я виждаме и не чуваме за нея.

Да не приказваме за останалите като Зорница Линдарева, Светлана Василева, Дий, Джино и прочие. Даже любимците на хората в лицето на Коцето и Фънки са получили от Биг Брадър второстепенна роля.

„ Ясно е като бял ден, че още веднъж ще се опитат да „ изненадат “ феновете с успеха на Динко. Но това към този момент не е изненада, а изцяло предстоящ от всички ход. Колко пъти са давали успеха на напълно непознати лица “, разясняват консуматори по форумите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР