Не желая да коментирам обществените изяви на Морфов. Това е

...
Не желая да коментирам обществените изяви на Морфов. Това е
Коментари Харесай

Директорът на Народния театър обвини Морфов, че има нагон да привлича интерес върху себе си


Не искам да разясня публичните изяви на Морфов. Това е част от някакъв негов нагон да притегля интерес върху себе си. Давах си сметка за неговата чудатост, когато го назначих, само че определящи бяха креативните му качества. За мен е значимо по какъв начин извършва отговорностите си към театъра като основен режисьор, както и персоналните му креативен задължения, които има обвързвано с репертоара на театъра. Това написа в профила си във " Facebook " шефът на Народния спектакъл Васил Василев. 

" За новото му амплоа, разбрах, че се гласи да гастролира с графитите и в други представителни здания, като Президентството, Министерски съвет, Народното събрания. Явно това е нова фаза в личностното му развиване ", добавя той.

" Заявявам изрично, че никоя политическа мощ и никоя овластена личност не е в положение да ми оказва влияние за кадровата политика. Нито Движение за права и свободи може да назначи някой в Народния спектакъл " Иван Вазов " до момента в който съм шеф, нито ще уволня някой по прищевките на Морфов. Ще уволня всеки, който не извършва отговорностите си по трудовите контракти. Тези " високи " заплати в Народния спектакъл " Иван Вазов " се създават с доста труд и гений, а не по остарели заслуги и няма да позволи никой да живее на гърба на сътрудниците, които репетират и са на сцена всекидневно ", написа Василев.

" Морфов би трябвало да е наясно, че с него няма да повеждам никаква дискусия и да разисквам никакви тематики отвън рамките на служебната ни взаимовръзка. Нито Народният спектакъл " Иван Вазов " е сцена за партийни изяви, нито той може да е изчерпателен политически събеседник ", добавя още шефът на Народни спектакъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР