Не изключвам някакво правителство на националното спасение. Не изключвам Борисов

...
Не изключвам някакво правителство на националното спасение. Не изключвам Борисов
Коментари Харесай

Борислав Зюмбюлев предположи какъв ход ще предприеме премиерът Борисов

Не изключвам някакво държавно управление на националното избавление. Не изключвам Борисов да се отдръпна, само че в името на това да има споделена отговорност. Това предвижда основният редактор на "24 часа " Борислав Зюмбилев при положение, че рецесията през есента се задълбочи.

Според него сега има възмущение към самите митинги и най-вече към блокадите в столицата, които основават спънки в придвижването. По думите на Зюмбюлев неодобрението към тези дейности е очевидно.

Продължава блокадата с палатки в София

Пред Българска национална телевизия той означи, че у нас битува мнението, че "въстаникът е постоянно прав ", по тази причина и няма някаква гневна отпора против протестиращите, само че това може да докара до проблеми.

На друго мнение беше обаче журналистът Мира Баджева. Тя счита, че митингите са обективни. И въпреки в този момент да има "пасивно плато ", развръзката ще бъде през септември – октомври.

Днес следва следващият 27-и ден на неодобрение. Протестът обичайно се събира в триъгълника на властта. Палаткови лагери пък има на три основни места в столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР