Не искаме избори. Влизаме с най-конструктивен тон в разговорите, нямаме

...
Не искаме избори. Влизаме с най-конструктивен тон в разговорите, нямаме
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Стабилността на управлението трябва да продължи

Не желаеме избори. Влизаме с най-конструктивен звук в диалозите, нямаме червени линии. Стабилността на ръководството би трябвало да продължи, реформаторско.


Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков на брифинг в Народното събрание, откакто оставката на премиера акад. Николай Денков и Министерски съвет е реалност, съобщи кореспондент на БГНЕС.

България няма време да отсрочва промените, добави от Христо Иванов и продължи:

Разбрахме се на 6 март да бъде подадена оставката на кабинета, а след няколко дни да съставим кабинет. Не ние сме тези, които бавят договарянията и промените. Нашата цел е да има промени и да има държавно управление, сподели той.

Атанас Атанасов също акцентира значимостта да има непоклатимост в ръководството.

Даваме си сметка, че обществото не желае избори. Трябва да проявим отговорност и да седнем на масата на договарянията и да преодолеем разликите, сподели Атанасов.

Той прикани още през идните почивни дни Бойко Борисов да оглави своята женска чета в договарянията.

Кирил Петков оцени високо работата на акад. Денков и на Мария Габриел за миналите 9 месеца. Той отхвърли да отговори дали Денков ще бъде министър на образованието в предстоящ кабинет с мандат.

Следващият министър председател би трябвало да се споделя Габриел, това е наше верую, само че жителите би трябвало да имат чувството, че регулаторите работят, съобщи Кирил Петков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР