Не искаме да падне правителството, защото ако искахме, има ясен

...
Не искаме да падне правителството, защото ако искахме, има ясен
Коментари Харесай

Кабинетът работи зле, но не искаме да пада: ГЕРБ

" Не желаеме да падне държавното управление, тъй като в случай че искахме, има явен парламентарен механизъм по тази причина ” съобщи пред bTV зам.-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев. Той още веднъж настоя да се подпише съдружно съглашение. " Цялата структура на държавното управление е натоварена с голямо напрежение ”, сподели Дончев.

За промяната на министрите в Денков-Габриел, той разяснява, че Министерски съвет би трябвало да работи добре. " Кабинетът обаче не е приключил задоволително добра работа ”, уточни Дончев. Той добави, че има министерства, които дават отговор за куп браншове, в които " не се случва безусловно нищо ”.

" Темпото на държавно управление не е задоволително, България изпуска благоприятни условия и би трябвало да се усили размаха на работа. Ако държавното управление не поддържа високо движение, пропуща опция ”, добави уточни Дончев. Той е на мнение, че " министър председателят Николай Денков не е толкоз известен и прочут, с цел да му се радват хората ”.

По отношение на Бюджет 2024 година Дончев посочи, че се надява в проектобюджета за следващата година да има 0% недостиг, а не 3%.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР