Не искаме да бавим процедурата, трябва да се върви напред

...
Не искаме да бавим процедурата, трябва да се върви напред
Коментари Харесай

Даниел Митов след връщането на мандата: Не искаме да бавим процедурата

" Не желаеме да бавим процедурата, би трябвало да се върви напред бързо. В момента явно се водят подмолни диалози от другите партии и те нищо не споделят, не споделят нищо и за политики ", съобщи излъченият за претендент за министър председател от ГЕРБ-СДС Даниел Митов, откакто върна досието с неосъществения мандат на президента.

" Върнахме мандата без да мине за гласоподаване в Народното събрание, тъй като там се завърнаха порочни практики – гласуван с непознати карти и приемане на порочни правила ", разяснява и Десислава Атанасова – ръководител на парламентарната група на ГЕРБ. Няма потребност жителите да стават очевидци на низости при гласуването на състава, добави тя.



" Положихме старания, поканихме партиите, за които считаме че имаме допирни точки. Не знаем обаче какви оферти имат по отношение на развиването на страната, не знаем кой ще се появи за министерски пост ", сподели още Атанасова. Тя изясни още, че пред президента са изразили своите терзания за тематиките, които не са в дневния ред на Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР