Не искам да ме свързват с Благо и за секунда!

...
Не искам да ме свързват с Благо и за секунда!
Коментари Харесай

Поли бясна: Не искам да виждам Благой дори и за секунда! Лъжа е, че сме заедно!


„ Не желая да ме свързват с Благо и за секунда! Не съм го виждала от развода! “
Това сподели някогашната брачна половинка на Благой Георгиев-Джизъса - Поли, пред „ България Днес “ във връзка слуховете, които се появиха в последно време, че Джизъса и някогашната му жена скрито са се събрали.

Уж грандиозно разобличаване за скритата обич сред Поли и актуалната половинка на Ивана Главчева гръмна в някои уеб сайтове, чиито източници настояват, че Джизъса и някогашната му са възобновили скрито връзките си преди повече от половин година. Ексфутболистът върти щерката на Ванко 1 и Поли в паралелна връзка, за която Ивана и новият на Поли -Петър, са в незнание, настояват разнообразни издания.

Поли бе безапелационна, че това са спекулации и грозни неистини.

„ С Благо имаме идентични суитшърти. Аз обичам да нося мъжки, необятни облекла у дома. Пуснах си фотография с този суитшърт и бях сигурна, че ще напишат някоя измислица. Не желая да виждам Благой и да е в живота ми даже и за секунда “, споделя хубавицата.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на обилна гала. През април 2023 година обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибско море, до момента в който взе участие в паметното шоу „ Сървайвър “, което в следствие завоюва. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, с цел да обсъдят обстановката. В последна сметка подписаха развода си в Софийския областен съд, а на него Благой се появи с новата си възлюбена Ивана - щерката на Ванко 1.

„ С Благо не се разбирахме още отпреди да замине за „ Сървайвър “. Никога не бяхме на едно мнение. Той искаше едно, аз друго. Просто сме доста разнообразни и нещата не се получиха. Когато останах сама, към този момент ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна визия, че желая бракоразвод “ - сподели Поли малко преди раздялата си с Благой.

Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко сред известната двойка е цветя и рози, само че се оказа, че нещата не са тъкмо такива. Дано този път Полина да е намерила същинската обич в лицето на Петър, който държи прочут и първокласен бар в центъра на Варна, докъдето Поли върви, когато има опция, с цел да бъде с обичания си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР