Не искам да издавам подробности, защото много от нещата все

...
Не искам да издавам подробности, защото много от нещата все
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Петко Димитров И Божана Кацарова Се Събраха!

Не желая да издавам детайлности, тъй като доста от нещата към момента са в развой. Радвам се, че хората към мен постоянно мислят по какъв начин да се повдигнат още и още, напъните ни ще бъдат възнаградени ”, споделя готвачката.

Според близки до братята концепцията била напълно нейна. Петко Димитров се явявал в ролята на спонсор. Вероятно стана дума за хранителни артикули, разясняват близки до тримата.

Така се срещнали и с актуалното й гадже Николай Ванчев. Само преди няколко месеца той заема висок пост в една от най-престижните рекламни организации у нас.

Като креативен шеф той се задържал там година, като преди този момент е заемал много влиятелни постове в други огромни компании, написа " Разкрития ".

Двамата се срещат на морето преди година, участвайки в общ план. От пръв взор схващат, че са един за различен.

„ И двамата са доста луди, купонджии и авантюристи. Имат толкоз сходни характери, че са като сиамски близнаци “, майтапят се техни другари.

Откакто напуснал компанията, двамата са неразделни. Божана даже била на косъм да се откаже да влезе в шоуто за кавги точно поради приятеля си.

Hиĸи я пoĸaнил дa зaживeят зaeднo и след шоуто Бoжaнa пpeĸpaчи пpaгa нa нoвия cи дoм. A близĸи дo Hиĸoлaй paзĸpивaт и oщe eднa пoдpoбнocт.

Cпopeд тяx Baнчeв e твъpдo peшeн дa й пpeдлoжи бpaĸ и дopи вeчe ce oглeждaл зa гoдeжeн пpъcтeн.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР