Не храня никакви илюзии, но трябва да употребим цялата си

...
Не храня никакви илюзии, но трябва да употребим цялата си
Коментари Харесай

Нешка Робева: Хората трябва да разберат какво е джендър

Не храня никакви илюзии, само че би трябвало да употребим цялата си сила и сили,  с цел да разясним на хората защо става въпрос. Че в Истанбулската спогодба не става дума за отбрана правата на дамата или отбрана от принуждение. Това е подобен фалш, такава измама, тъй като ние имаме закони за отбрана на детето, само че това не пречи да се стрелят по гимназиите, да се избиват децата, едно друго да се пребиват. Агресията не е единствено от мъжкия пол към женския, а и противоположното. 
Ние сме страна, в която дамата от дълго време е сложена наедно с мъжа, даже толкоз, колкото не бихме желали да бъде. Спомням си по какъв начин преди време дамите ставаха трактористки, кранистки. Имаме и авиаторки.
Тук има нещо доста по-тревожно, тъй като всички разбираме, че насилието, правата и битката против него с конвенции не се вземат решение. Когато отвред ни залива експанзия, когато ни затрупват с агитация единствено в една посока, известно е по какъв начин се образува публично мнение, изключително при настоящето положение на нашия народ. Съжалявам, че би трябвало да го кажа, само че младите са надълбоко необразовани. Ниско обучение, мултикултура, изтриване на традициите, на фамилията това е положението през днешния ден. 
Имаше време, аз най-малко го помня, когато изцяло отричахме генетиката. И в този момент е същото. Няма полове. Всички се раждат идентични и съгласно възпитанието към този момент ги дефинираме като девойки и момчета. Ето това е страшното - че една идеология се постанова и нагнетява и по всевъзможен метод търси и ще откри път да се вкара в учебните заведения. 
Абсолютно съм уверена, че откакто Съвета на Европа взе това решение, че няма значение какво е националното законодателство, каквато и да е конституцията, решенията на Европа са над. Затова се " впрегнах " в тази история, макар възрастта ми. Тук не става въпрос единствено за хомосексуалисти, а става въпрос за бъдещето. Не единствено на България, само че и на човечеството. 
Ако погледнем нещата в дълбочина, ще забележим, че тук се поставят основите на едно общество, което стартира с това, че няма разлика сред половете. Но по-късно няма да има разлика и в мисленето. И най-важното - мисленето, за което няма разлика, ще бъде " вярното мислене ". То ще се задава от някакво министерство на истината, допускам. 
Затова всички ние би трябвало да създадем вероятното хората да схванат защо става въпрос. Докато обществото не разбере какво е джендър - че това не е единствено биологичният пол, а нещо напълно друго - обществен пол, има изгода от нашето събиране тук, с цел да чуват гласът ни. Дай Боже и референдумът да се състои.
По въпроса има доста написано, само че не в България. Наскоро слушах изявление с проф. Маац, който до неотдавна е бил завеждащ Института по психиатрия в Германия. Той споделя, че най-голямата заплаха, която сега заплашва човечеството, е обвързвана с децата. По думите му се приготвя закон в Германия, който ще разреши посредством химия и лекарства да се забавя хормоналното развиване на децата, до момента в който те доближат нужната възраст и да могат да се самоопределят - дали желаят да бъдат дами или мъже. Това към този момент го има в Испания. Там преди дни гласоподаваха закон, който дава опция детето като навърши 16 години, да им правото да смени пола си. Да не приказваме за скандинавските страни, където възрастта пада още по-ниско
Или това, че едно дете се усеща момче, а татко му се обръща към него като към момиче и то има право да рапортува татко си, който е осъден с 6 месеца затвор. Дотам е стигнало. 
Затова би трябвало доста мощна акция да има и да се обясни на хората защо става въпрос. В днешно време никой няма да посегне на правата на тези хора, само че не желаеме и те да протягат ръка на нашите деца и внуци. А то към този момент върви и се просмуква в учебните заведения, без значение дали е позволено или не.  >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР