Не една и две звезди в Холивуд станаха известни покрай

...
Не една и две звезди в Холивуд станаха известни покрай
Коментари Харесай

БГ звездите с еротични видеа, които изтекоха в интернет

Не една и две звезди в Холивуд станаха известни около еротичните видеа, които изтекоха в интернет, написа каналът във vbox7. Ето и кои са българските звезди, които могат да се похвалят с домашно порно&

Яна

Станала известна, като „ порно адреналинката “, Яна е една от хубавиците с еротично видео, което припомня доста на това на Парис Хилтън. Видеото е оповестено в интернет от някогашния на Яна.

Камелия

Едно от най-известните видеа, за които всички приказват и пишат, само че малко на брой са го виждали. Не инцидентно, обаче Камелия постоянно се изрича умело по тематиката, когато става въпрос за опити за еротични видеа на други нейни колежки.

Криско

Във видеото, което се появи в общественото пространство се вижда по какъв начин незнайно момиче му доставя френски милувки. Изпълнителят упрекна собствен другар, който очевидно го е пуснал на подбив.

Галена

Порно клипът, в който взе участие Галена я издигна на друго равнище и я трансформира в една от най-скандалните изпълнителки. Според феновете това е едно много нагласено видео с хомосексуален мъж, който явно се усеща неловко в обстановката.

Тото

Видеото с мъжкото достолепие на изпълнителя се появи в интернет преди известно време. Според Тото, клипът е офанзива против него, която сигурно е от жена.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР