Не една и две стаи на тинейджърки са били, са

...
Не една и две стаи на тинейджърки са били, са
Коментари Харесай

Джордж Клуни е луд по Брад Пит

Не една и две стаи на тинейджърки са били, са и ще бъдат облепени с плакати на Брад Пит . Въпреки че тази мода последователно отминава, фенската маса на артиста продължава да бъде все по този начин постоянна, без значение от обстоятелството, че той към този момент не е първа младост.
 Джордж Клуни, Ела, Александър и по какъв начин се майтапи артистът с близнаците
Какъв татко е Джордж Клуни

Със сигурност - огромен шегобиец

С изненада обаче установихме, че след най-големите почитатели на Пит е не какъв да е, а сътрудника му Джордж Клуни .

Тази седмица в интернет се популяризира видео, озаглавено " Джордж Клуни: най-лошият съквартирант по време на пандемия " . В него той се озовава в насилствена самоизолация, оповестена тъкмо сега, в който отива да вземе дрънкулка на Батман от вкъщи на изцяло чужд човек на име Байрън.

George Clooney's Love for Brad Pitt Hits New Heights in Hilarious Ad
— PopCulture.com (@PopCulture)
И в случай че си мислим, че да разделяме четири стени с Клуни си е същинска шестица от тотото, то занимателното видео ни убеждава в тъкмо противоположното. В него виждаме артиста в стая, който е облепил напълно с плакати на звездата от " Троя " , като даже се хвали и с възглавница с неговия лик.

Друг много провокиращ табиет на Клуни, показан във видеото е, че обича да окупира банята, да си фантазира, че това е неговата гардеробна, и да прекарва по пет часа там. Също по този начин най-безцеремонно се появява по халат по време на онлайн интервютата за работа на своя съквартирант.

Оказва се, че занимателният скеч, в който по страховит метод е заплетен и Брад Пит, е рекламно видео на нова акция на фондацията на семейство Клуни Omaze. В подмяна на финансова помощ за нейната активност, те са подготвени да посрещнат изцяло непознати хора в дома си край езерото Комо в Италия.

George Clooney is Brad Pitt's Biggest Fan In the World In This Funny Fundraising Video
— Gospel Music (@MekoStarr)
Клуни разяснява, че най-любимо му е да се среща с нови хора, тъй като в никакъв случай не знаеш по кое време едно запознанство може да прерасне в другарство за цялостен живот. И в този миг се включва въпросният чужд, с който Клуни сякаш дели една къща в продължение на близо година. И неговото мнение е, че сигурно не предлага да бъдем под един покрив с артиста.
 Джорд Клуни, Амал Клуни, благополучен ли е бракът им и възнамеряват ли още деца
Джордж Клуни искрено за брака си с Амал

И възнамеряват ли още деца

Не можем да отречем оригиналността на тази рекламна акция и сигурно не сме очаквали друго от Клуни. А закачката с Брад Пит е просто следващата посред им, като повече от тях си остават на снимачната площадка на " Бандата на Оушън ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР