Не е задължително пеперудите в стомаха ти да отлетят в

...
Не е задължително пеперудите в стомаха ти да отлетят в
Коментари Харесай

Завинаги Заедно – 20 Тайни На Голямата Любов

Не е наложително пеперудите в стомаха ти да отлетят в небитието след три години. Ти можеш освен да задържиш любовта, само че и да я направиш още по-красива. Ние знаем тайната на триумфа.

1. Не подценявай силата на въпроса „ Как прекара деня си? “

Макар да наподобява нищожен, той е от голяма значимост. Нека твоят обичан разбере за върховете и спадовете в деня ти, а ти на собствен ред го попитай за неговите. Така ще задълбочите връзката посред ви.

2. Караниците са естествени, само че те не трябва да водят до разлъка.

Може да си му гневна и да искаш да го разкъсаш на части. Но това не значи, че връзката ви би трябвало да завърши безславно. Двойките, които остават дружно знаят, че връзката им е по-силна от един спор.

3. Осъзнаваш, че връзката изисква от теб някои отговорности.

Може би не искаш да правиш всичко, което се харесва на колегата ти: срещи с неговите другари или вървене по корпоративни празненства. Но в края на деня той е благополучен и ще ти отговори със същото, когато го помолиш.

4. Но не прекалявай.

Комуникирай с приятеля си. Задълженията, които той ти постанова, а на теб са ти извънредно неприятни би трябвало да бъдат обсъждани час по-скоро. Насърчавай го той също да ти споделя, когато не желае да прави неща, за които си го помолила.

5. Малките изненади – искриците, разпалващи желанието.

Той обожава шоколадов сладолед? Купи му една кутия, когато отиваш до магазина. Този привидно дребен жест ще му покаже, че мислиш за него, даже натоварена с тривиалните си отговорности.

ЕТО КАК ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО



6. Не е нужно да имате доста общи другари и не сте задължени да харесвате другите си компании.

Съвсем редно е той да не желае постоянно да излиза с теб и приятелките ти, както е и обикновено ти да не желаеш постоянно да се забавляваш в компанията на неговите.

7. Целувките при посрещане и изпращане са значими.

Те демонстрират, че се радвате при среща и ще си липсвате при разлъка. Дори да тръгваш по-рано от него за работа, целуни го до момента в който спи. Или дано той те изпрати до летището, когато отиваш в командировка.

8. Понякога е належащо да отмените задължения, с цел да прекарате време един с различен.

Ако поради служебните си отговорности съвсем нямате време да се виждате, обикновено е да откажете другарските такива и да останете за един ден единствено двамата. Няма потребност да се извинявате за решението си.

9. Третирай фамилията му все едно е твое.

Обаждай се понякога на майка му или сестра му. Нека и той прави същото за твоите родственици. Ходете им на посетители и проявявайте уважението си към тях. Подобно отношение с роднините се отразява добре както на теб, по този начин и на колегата ти.

ЕТО КАК ДА ОРГАНИЗИРАШ РОМАНТИЧНА ВЕЧЕР С МАЛКО ПАРИ



10. Казвайте си „ Обичам те “, без значение от какъв брой години са дружно.

Тези три думи в никакъв случай не остаряват и не стават непотребни.

11. Грижете се един за различен, когато сте заболели.

Свари му чорба и му донеси медикаменти от аптеката. Когато ти се разболееш, ще можеш да разчиташ на същата угриженост от негова страна.

12. Не се подигравайте един на различен пред другари.

Винаги си мисли – каква информация той е подготвен да показа за себе си пред другите и каква би предпочел да спести. Не го представяй в неприятна светлина, даже пред другари.

13. Когато един от двама ви е доста претрупан в офиса, другият би трябвало да поеме домакинските отговорности.

14. Ако злословят срещу обичания ти, застъпи се за него.

Дори в думите на враговете ти да има парченце истина, ти би трябвало да заемеш позиция на най-лоялен бранител на колегата си.

15. Опитвай се да не закъсняваш.

Толкова доста кавги биха могли да бъдат избегнати, в случай че не закъснявахте за срещите си. Проявявай почитание към времето на другия. Започни да се гримираш 20 минути по-рано от плануваното и реши какво ще облечеш предходния ден. Да, имай вид и за дъждовно време. И не забравяй да си оправиш чантата още от вечерта.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТЕЗИ ЗАБАВНИ ФАКТИ ЗА ФЛИРТА



16. Информирайте се за проектите си.

Планираш да излезеш с другари на кафе след работа? Но кажи на приятеля си къде отивате и какъв брой ще се бавиш. Не, не става въпрос да му искаш позволение дали да излезеш.Отново, това приказва за уважението ти към него – той също може да желае да си направи лични проекти за остатъка от деня, а и не заслужава да си гризе пръстите от терзание за какво се бавиш и не се обаждаш.

17. Винаги си вдигайте телефона и отговаряйте на известията.

При рискови случаи – единствено се обади небрежно да кажеш, че си окей.

18. Опитайте се да не се карате, когато сте на отмора.

Не позволявайте първокласният хотел, който сте резервирали с такова усърдие да се трансформира в черната дупка, погълнала връзката ви. Забравила си да опаковаш джапанките и обичаната му хавайска риза? Превърнете го в мотив за смях, не за кавги. На отмора сте въпреки всичко, не на полесражение!

19. Организирайте си спонтанни вечери.

Вземи му връхната дреха и го подкани да излезете на кафе. Разхождайте се хванати за ръка из парка. Правете секс, който не сте възнамерявали. Спонтанните моменти, които ви носят наслада са значими градивни детайли на връзката.

20. Просто се обичайте.

Тук няма потребност от коментар. Любовта, както споделят, постоянно побеждава.

11 СИГНАЛА, ЧЕ НАМЕРЕНИЯТА МУ КЪМ ТЕБ НЕ СА СЕРИОЗНИ



източник: cosmopolitan.bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР