Не е задължително да сте любимец на шефа, но със

...
Не е задължително да сте любимец на шефа, но със
Коментари Харесай

8 знака, че шефът ви не ви харесва

Не е наложително да сте любим на шефа, само че сигурно се стремете да не се превърнете и в черната овца в офиса. Ето няколко сигурни знака, че не сте справили добре с тази задача и шефът в действителност не ви харесва.

1. Възлага ви работа, която никой не желае
Винаги има задания, които са неприятни, и напълно естествено всеки би ги пропуснал, в случай че може. И, в случай че постоянно получавате тъкмо тях, то съвсем несъмнено е, че не сте от любимците на шефа.

2. Игнорира ви
Независимо дали става въпрос за обяд, работна среща, фирмени празненства, следобедна отмора за кафе и така нататък, вие в никакъв случай не сте поканени.



3. Не получавате противоположна връзка
Ако шефът ви не си прави труда да каже нито " Браво ", нито пък и да ви изкритикува за работата ви, то най-вероятно изобщо не го интересувате.

4. Вие сте изкупителната жертва в офиса
Ако работата не върви, в случай че има проблеми, вие постоянно сте набедени и овикани от шефа си. Ако постоянно сте подведени под отговорност даже и за неща, за които може и да не сте отговорни, то шефът несъмнено не ви харесва.

 Добави изложение

5. Шефът ви следи под микроскоп
В какъв брой часа идвате и си тръгвате, какъв брой време обядвате, какъв брой време губите за кафе и цигара, отсъствате ли постоянно поради децата, какво вършиме на компютъра във всеки един миг - в случай че шефът ви непрекъснато ви следи под лупа, то е съвсем несъмнено, че не го прави от обич към вас, а просто ви държи изкъсо, тъй като не ви има вяра или не ви харесва.



6. Не приема хрумвания от вас и в никакъв случай не е склонен с вас
Каквото и да кажете или предложите, то ще бъде изпозлвано против вас в офиса. Или другояче казано шефът ви просто не приема нито една ваша дума за добра, в случай че ще и в нея да има доста повече смисъл от всичко казано от сътрудниците ви.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР