Не е задължително да съм в листите за предстоящите избори,

...
Не е задължително да съм в листите за предстоящите избори,
Коментари Харесай

Кадиев: Не е задължително да съм в листите, но няма и да откажа

Не е наложително да съм в листите за идните избори, само че няма и да откажа, разгласи водачът на " Нормална страна " Георги Кадиев, представен от организация " Фокус ".

Вчера Българска социалистическа партия подписа съглашение за общо явяване на изборите за 46-и парламент с АБВ на Румен Петков и Кадиев.

Кадиев посочи, че договарянията за състава на листите към момента не са завършили.

" Не е наложително, няма и да откажа. Зависи по какъв начин ще се договорим. В крайна сметка зависи и от преценката има или не смисъл да съм част, дали ще допринеса, или по-скоро ще накарам хората да се отвратят от мен. Това следва като решение ", уточни още водачът на " Нормална страна ".

Според него съглашението за обединение на лявото пространство не е коментирано да продължи и за вота за президент.

" Нека да забележим по какъв начин ще се оправим първо в акцията – дали има смисъл от него, защото отговорът ще го даде 11 юли. Всички мислим, че това е позитивно, че това е пътят, по който би трябвало да се върви, само че в последна сметка значимо е какво мисли избирателят и по-късно да забележим по какъв начин ще работим дружно в Народното събрание. Аз лично мисля, че това е посоката и би трябвало да продължим дружно и отсега нататък “, разяснява още Георги Кадиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР