Не е ясно кой или какво е провокирало Радева да

...
Не е ясно кой или какво е провокирало Радева да
Коментари Харесай

За разлика от хората котките лижат само собствения си задн.к, обяви Първата дама

Не е ясно кой или какво е предизвикало Радева да разгласява непристойните за дама с нейния публичен статус думи

Първата дама Десислава Радева преди месец възкръсна във фейсбук пространството, а от този момент насам не стопира да пали кавги към себе си с помощта на хапливите си изявления. След близо 3 години безмълвие и заточение от обществената мрежа брачната половинка на Румен Радев се завърна с гръм и тропот към старите си привички да разгласява среднощните си размишления по всевъзможни житейски тематики, които в последно време са придобили и безсрамен привкус, написа вестник Ретро.

Преди броени дни президентшата написа скандална поговорка, гласяща: „ За разлика от хората котките лижат единствено личния си задник… Нищо не се е трансформирало, мисля “. Не е ясно кой или какво е предизвикало Радева да разгласява непристойните за дама с нейния публичен статус думи, само че коментарът ѝ провокира отрицание измежду част от нейните виртуални другари. „ Много сте цинична, не ви отива на ситуацията “, пишат някои от тях, на което Десислава реагира със смях, а други нейни ласкатели се нахвърлят да я пазят. „ Умните и свободни хора са цинични за разлика от дребните човечета, които умират от боязън в своята обсесия от това „ какво ще си помислят другите “. Затова са постоянно в облик, с маска, звънчета и подправена усмивка “, брани първата дама неин другар с името Димо Димов, а тя се съгласява с коментара му.

Крилатата фраза „ за котките и задника “ явно е измежду обичаните на госпожа Радева, която не за пръв път я разгласява на стената си във фейсбук. Преди 10 години тя още веднъж е написала същото, само че тогава към момента е била просто пиарка на Военновъздушни сили, а не брачна половинка на президента. В началото на първия мандат на Румен Радев жена му имаше честа процедура да показва хапливи отзиви по настоящите публични и политически тематики пред фейсбук потребителите, което докара до не един скандал. „ Развързаният “ ѝ език повлия негативно на репутацията на президента и Ген. Деси била посъветвана да приключи словоизлиянията си в интернет от съветниците на Радев.

Забраната обаче очевидно е паднала, тъй като от месец насам първата дама още веднъж е във вихъра си. Впечатление прави, че брачната половинка на президента в последните дни е фисолофски настроена и е разгласила фотография на страница от персоналния си дневник, на която е написано следното: „ Умният човек постоянно може да поправи грешките си. Глупавият дори може да си ги признае “. Друга нейна скорошна обява пък гласи: „ Нищо не е по-ужасно от това да видиш незнанието в деяние “, само че написано на британски език.

Фейсбук консуматори пък се питаха да не би първата дама да е прихванала от някогашната кандидат-кметица на София Ваня Григорова, която в тв ефира наскоро говореше за „ лайномети “. Голям гаф, само че Григорова най-малко не е брачна половинка на държавен глава, разясняват те.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР