Не е ясно кога точно ще бъде изяснена самоличността и

...
Не е ясно кога точно ще бъде изяснена самоличността и
Коментари Харесай

Още не се знае нищо официално за самоличността на загиналите при взрива във Варна

Не е ясно по кое време тъкмо ще бъде изяснена самоличността и на двете жертви при вчерашния гърмеж в жилищен блок във Варна – блок 302 в квартал " Владиславово ". Причината е, че морската ни столица няма нужната лаборатория и ще бъде правена експертиза в Бургас.
Държавното обвиняване уточни, че двете жертви са открити в прилежащи на взривеното жилище жилища. Засега се проверява като водеща догадка, че живелият в експлодиралия апартамент някогашен служител на реда Веселин Димитров е взривил жилището поради скандал с половинката си. За Димитров е ясно, че преди години е освободен от работата си като служител на реда поради корупция. Няма още каквото и удостоверение, че някоя от двете жертви може да е Димитров.
От прокуратурата потвърдиха, че е имало правосъдна заповед, че на 6 януари Веселин Димитров би трябвало да напусне взривеното жилище и че той не би трябвало да доближава на по-малко от 200 метра от дамата, с която е живял на фамилни начала. Жената към този момент е разпитана, тя се намира в спешен център. Общо 7 души са обгазени след детонацията.
Експертно мнение гласи, че блок 302 би трябвало да бъде обследван за градивни проблеми след гърмежа. Едно семейство е настанено в общинско жилище, като от общината споделят, че могат да окажат помощ и на други потърпевши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР