Не е време разделно, време е за общонационални каузи.Каузата на

...
Не е време разделно, време е за общонационални каузи.Каузата на
Коментари Харесай

Маноил Манев: Каузата на старозагорските кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС е „Марица-изток е България“

Не е време разделно, време е за общонационални дела.

Каузата на старозагорските кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС е „ Марица-изток е България “.

 

Това съобщи вторият в листата на ГЕРБ-СДС за Стара Загора Маноил Манев в профила си в обществената мрежа.

 

Коалиция ГЕРБ-СДС внесе листата с претендентите за народни представители в Старозагорски изборен регион в РИК на 26 февруари, в 11:11 часа.

 

Тя е формирана от 22-ма души от разнообразни общини от региона. Водач е Красимир Вълчев, на второ място е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е общинският консултант от ГЕРБ в Стара Загора Бояна Танева-Манова, след нея е Младен Желев от гражданската квота от Казанлък, IT експерт и бизнесмен. Листата е показана от хора от различни професионални сфери, потвърдили се в своите общности.

 

Това е следващата предизборна акция и е време за дела, а не за разделяне. Не инцидентно всички претенденти сме с тениски с надпис „ МАРИЦА ИЗТОК Е БЪЛГАРИЯ “, тъй като електрическата енергия, създавана от него, доближава до всеки дом, съобщи Маноил Манев.

За да бъде непокътнат минно-енергийният комплекс хората би трябвало да осъзнаят, че това е национална идея. Завещаният ни План за възобновяване и резистентност от Киро и Асен, както и анексът, може да бъде предоговорен единствено от държавно управление, което има силата да го направи. Забравихме, че политиката се показва в дейности за отстояване и отбрана на дела, добави Манев.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР