Не е тайна: наоколо има много хора, които нямат нищо

...
Не е тайна: наоколо има много хора, които нямат нищо
Коментари Харесай

Спрете енергийните вампири. 2 лесни начина сами да си поставите енергийна защита

Не е загадка: в близост има доста хора, които нямат нищо срещу да се хранят с силата на някой различен.

И не е толкоз неприятно, в случай че срещате с енергиен върколак приключва единствено с прочувствено безсилие. Но отнемайки силата ни, те оставят празнини в защитната ни обвивка, през които изтича най-важното – силата на здравето.

За страдание, енергийната ни отбрана не постоянно е в най-хубавия си тип: боледуваме, недоспиваме, завиждаме, ядосваме се, злословим… А това, че би трябвало да се ускори, напълно не е езотерична измислица, а същинска нужда.

В допълнение към очевидния енергиен вампиризъм, има доста секрети и доста рискови енергийни офанзиви.

Не бива да забравяме за злонамерените отрицателни енергийни прониквания (щети, зло око, любовна магия,), чиято движеща мощ е завистта.

А какъв брой доста сила се лишава от нас всеки ден, и то инцидентно! В 9 от 10 случая крадецът се оказва изцяло инцидентен човек, на който даже и да сте обърнали внимание, сте го не запомнили след минута.

И коства ли си да се убеждаваме в нуждата от отбрана, в случай че енергийният „ зложелател “ се окаже човек, с който би трябвало да поддържате връзка всекидневно. Или даже ваш непосредствен.

Ето за какво енергийната отбрана е значима. Освен това всеки от нас може да си я обезпечи. И за това не се нуждаете от специфични познания или магическа заложба.

Един от най-често срещаните препоръки е да пресъздавате защитната обвивка. Няма значение дали е стъклена топка, пашкул, пирамида или огледална стена.

Но! Не бих бързал да ви посоча най-простите и надеждни способи. За да стартира такава отбрана да работи, трансформирайки се в непроницаема ризница,

♥ първо, би трябвало свято да вярвате в това,

♥ второ, имайте развито въображение,

♥ и трето, четвърто, пето и десето – да имате феноменална устойчивост и неунищожимо успокоение.

Особено при положение на явни енергийни офанзиви: фамилна свада, конско от шефа или спор в превоза, в която сте станали несъзнателен участник. Малко хора ще могат изцяло да се абстрахират от протичащото се, представяйки си защитни устройства.

Ето два доста ефикасни метода освен ще ви предпазят за дълго време, само че и ще покачат силата.

Молитвата „ Отче наш “

По-добър талисман от молитвата не може да се откри, а по-силен талисман от „ Отче наш ” надали съществува. Та нали самичък Христос я е дал на хората.

Тя е в положение да лекува физически болести, да мо отърве от зависимостите, както и да ни пази от кражба на сила.

Просто би трябвало да се научите да стартирате и завършвате деня си с тези красиви думи: заран за отбрана, вечер за филтриране. Произнесете ги откровено, от сърце, с цел да поверите отбраната на вашата сила и затова живота си на Небесните сили.

И макар че в църковния речник няма такова нещо като „ енергийна отбрана “, има „ ликвидиране на душата “. Но това е възобновяване и увеличението на нашите защитни сили.

Защитният манифест „ Аз съм господарят! “

Действа като спомагателен амулет, когато знаете сигурно, че ви следва противен диалог или среща.

Достатъчно е да кажем:

Аз съм господарят!

Само аз ръководя силата си, живота си, времето и ресурсите си. На останалите – не разрешавам!
Нека бъде по този начин!

и можете решително да отидете на всяка, даже най-неприятната среща и без боязън да започнете даже най-неприятния диалог.

Но значимото нещо, което би трябвало да запомните е, че главната енергийна отбрана е в нас. Това е самочувствието. Именно то поражда успокоение и самообладание, които се трансформират в съществена отбрана против тези, които желаят да се възползват от силата на други хора. А отбраната единствено укрепва самочувствието. Това е енергийният цикъл????

Погрижете се за себе си и оставете всички енергийни вампири да счупят зъбите си върху вашата енергийна ризница.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР