Не е тайна, че властта е най-големият афродизиак. А когато

...
Не е тайна, че властта е най-големият афродизиак. А когато
Коментари Харесай

Извратените креватни желания на великите диктатори (18+)

Не е загадка, че властта е най-големият афродизиак. А когато тази власт е съсредоточена в едни ръце, обстановката излиза от надзор. В идващия материал ще надникнем през ключалката на спалните на едни от най-големите диктатори в човешката история и ще хвърлим любопитен взор към строго и дълго защитаваните секрети на извратените тирани! На 18-годишна възраст Мусолини посещава коптор, до момента в който Хитлер обожава дамите да се изхождат по тялото. И това не е всичко, написа Труд.

Найджъл Которн, бележит британски публицист и редактор, в книгата си „ Интимния живот на огромните диктатори “ разказва успехите в спалните им, както и извратените полови привички на мъжете, които диктуват историята. От Наполеон, през Хитлер, Ленин, Сталин, до Мао Дзедун.

Ленин и Сталин

В страниците отдадени на Ленин и Сталин откриваме, че комунистическите диктатори не би трябвало да се интересуват от секс. Те би трябвало да мислят единствено за положителното на хората. Личното наслаждение от правенето на обич е непростимо и буржоазно. Е, това просто не е правилно, написа Которн, при започване на главата „ Още червени злодеи “. Сталин е недодялан в леглото и през целия си живот има по няколко любовници, а първата му брачна половинка Екатерина Сванидзе е едвам на 16, когато се женят.

Наполеон

Наполеон е непосредствен в изразяването на усеща и не се колебае да прави секс на обществени места: в разнообразни всемирски салони, на дивани в наличието на посетители. В писма до брачната половинка си, императорът на Франция се показва като фен на оралния секс. „ Целувам гърдите ти и по-ниско, доста по-ниско “, написа той на Жозефина.

В същото време в двора се популяризират клюки за честите случаи на импотентност на Наполеон и дребния размер на неговото достолепие. Последното е доказано по най-безпристрастния метод. След гибелта му пенисът му е ампутиран, а през 1969 година е продаден на търг като „ мускулът на Бонапарт “.

Бенито Мусолини

Няма нищо мистериозно в половия живот на италианския деспот Бенито Мусолини, твърди създателят в главата отдадена на него. Лидерът признава, че още като момче съблича с взор всяко момиче изпречило се на пътя му. Преди да навърши 18, до момента в който е още е възпитаник, той посещава постоянно локален обществен дом.

Сексуалният акт постоянно се прави по този начин, че на него да му донесе наслаждение. Диктаторът в никакъв случай не мисли за удоволствието на дамата или за това дали й е комфортно. Но това наподобява не тормози представителките на нежния пол. Без никакъв срам, Мусолини сграбчва в обятията си публицисти, съпруги на партийни сътрудници, актриси, камериерки, графини и чужденки.

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер е определян като най-лошият човек на актуалната епоха; макар че е мъртъв повече от петдесет години, той към момента има куп поддръжници в целия свят. Но в случай че почитателите му знаят какъв брой презрян, перверзен и извратен е половият му живот, мъчно биха поддържали това благоговение. Като подобен е разказан немският фюрер от Найджъл Которн в главата „ Хитлер се забавлява “.

Которн стига до заключението, че е мъчно да имаш почитание към мъж, който обича да пълзи по пода гол, до момента в който жена му го рита или изпитва висшо полово наслаждение, в случай че някой се изходи върху него по дребна или огромна потребност. Няколко от любовниците му се самоубиват – толкоз доста са шокирани от неговата безнравственост.

Ораторските, хипнотични речи на Хитлер постоянно довеждат дамите до оргазъм. Мъж, който работи като чистач в Мюнхен, споделя, че от време на време дамите губят надзор върху пикочния си мехур, тъй че земята под целия първи ред слушатели е напоена с урина. На Хитлер това му подхожда.

По това време хомосексуалистите са уверени, че Хитлер си пада по мъже, разкрива Которн. Старите кино журнали демонстрират, че придвижванията и походката му са много феминизирани – до момента в който Лени Рифенщал, велика кино актриса, режисьор и евентуална държанка на Хитлер, не стартира да го снима от по-нисък ракурс, с цел да подчертае силата му и да уточни митичния статус на този човек.

Мао Дзедун

След описа за болните полови похождения на Хитлер, Которн минава към също толкоз завладяваща глава „ Мислите на президента Мао “, чийто първи полов контакт е още като момче, в селото му, с 12-годишно момиче. По-късно той си спомня за тези похождения с наслада и задоволство.

Мао насочва цялата си сила към задачата да стане бунтовник и е самичък, до момента в който не срещна Тао Су Юнг, страхотна студентка. Романсът им завършва, когато се сблъскват по политически въпроси. Тогава той среща друга красива другарка и революционерка, Йанг Кай Хуей. Пише й даже любовни песни – както и на други, в които е влюбен. Те подписват експериментален брак, преди да формализират връзката си. По-късно Йанг е хваната и екзекутирана, защото отхвърля да съобщи брачна половинка си. Въпреки това, до момента в който тя жертва живота си за Мао, той към този момент живее с друга красива революционерка, Хо Ку Чен, момиче на 18 години, а той на 37.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР