Не е тайна, че нежните създания изключително много държат на

...
Не е тайна, че нежните създания изключително много държат на
Коментари Харесай

Фризьорът съветва: НИКОГА не правете ТОВА, след като сте боядисали косата си

Не е загадка, че нежните създания извънредно доста държат на това постоянно да наподобяват по блестящ метод. Колкото и нездравословни да са, то боите за коса са желани от всяка дама, държаща на външния си тип.
Какво обаче би могло да настъпи, в случай че не слушате деликатно препоръките на фризьора, откакто сте боядисали косата си?
Днес сме се посветили на това да ви разкажем какво е значимо НИКОГА да не вършиме след сходна процедура.
 Как да предпазим цвета на боядисаната коса през лятото Как да предпазим цвета на боядисаната коса през лятото
Лятото е сезонът на безкрайните нощи, дълго чаканото прелестно време, прекарано на брега на морето, усещайки под краката парещия пясък...
Забравете за измиване на косата 24 часа след боядисване
Това е предписание номер едно, което в случай че решите да не спазвате, рискувате да съсипете прическите си. Дори косата ви да се омазнява бързо, проявете самообладание и изчакайте да минат най-малко 24 часа. Нека не забравяме, че боядисването съставлява мощен химичен потрес за косата и на нея са й нужни най-малко две денонощия, до момента в който се възвърне.

Забравете за измиване с гореща вода
Още едно нещо, за което доста би трябвало да се внимава. Забравете за високата температура на водата. Трябва да знаете, че когато косата се намокри, нейната разтегливост се усилва. Това се дължи значително на температурата на водата. По този метод пигментът може да изчезне, без да сте съумели да му се порадвате. За предпочитане е да миете косата с хладка вода след боядисване.
 Искате да боядисвате косата си вкъщи: придържайте се към тези 10 правила Искате да боядисвате косата си вкъщи: придържайте се към тези 10 правила
Домашното боядисване на коса е постоянно срещана и позната процедура за доста дами през днешния ден. Трябва да сте наясно, че има доста опасности за ваши...
Никога не влизайте в басейн без шапка
Сложете си шапка, покриваща цялата коса, преди да се потопите в плувния басейн. Освен това е нужно да разнесете отмерено по цялата коса малко количество еликсир, който в допълнение да я отбрани от хлора.

Ползвайте само профилирани артикули
Косата се нуждае от доста грижи, изключително в случай че сме от хората, които един път в месеца се подлагат на боядисване. Нужни са ни шампоани и маски, чието деяние е подхранващо. Не забравяйте за тях, в случай че желаете да се чувствате красиви и привлекателни 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР