Не е тайна, че игровите контролери след напрегната битка могат

...
Не е тайна, че игровите контролери след напрегната битка могат
Коментари Харесай

Microsoft създаде контролер за Xbox с вкус на пица — посветен е на Костенурките нинджа

Не е загадка, че игровите контролери след напрегната борба могат дълго време да миришат надалеч не на теменужки, изключително в случай че потребителят е прекомерно ленив, с цел да си измие ръцете, откакто небрежно яде пица по време на игровата пауза. Microsoft направи една крачка напред и пусна контролер, който мирише на пица през цялото време. Той стана част от маркетинговата акция за идния анимационен филм Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Microsoft създаде „ първия в света контролер с мирис на пица “, който разполага с дозатор за аромати, прикован към гърба във тип на парче пица. Пуснати са общо четири устройства, отдадени на Донатело, Рафаело, Леонардо и Микеланджело. Контролерите ще станат специфични лотарийни награди, тъй че се надяваме, че потребителите няма да бъдат преследвани от миризмата на обичаната храна на костенурките нинджа.

Microsoft постоянно пуска Xbox конзоли и контролери с необикновен дизайн за маркетингови цели, като персонализиран Xbox One X с марката Jordan или Xbox One, който издава „ бонгов “ тон Taco Bell. За спечелването на контролер с усет на пица е належащо потребителят да ретуитне известие в своя акаунт в Xbox Game Pass Twitter (сега X).

Независимо от резултата от тегленето, продажбите на пица, дължащи се на новия анимационен филм Костенурките нинджа, би трябвало да се усилят доста напълно скоро. Да се ​​надяваме, че маркетинговата акция на Microsoft няма да докара до безотговорно затлъстяване измежду геймърите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР