Не е тайна, че Дечо Дечев, който оглавяваше и НЗОК,

...
Не е тайна, че Дечо Дечев, който оглавяваше и НЗОК,
Коментари Харесай

Д-р Дечо Дечев пред Фрог: Ще съдя в-к “24 часа” за клевета, едни и същи кръгове ме атакуват

Не е загадка, че Дечо Дечев, който оглавяваше и НЗОК, е един от гневните критици на мафиотските обвързаности в опазването на здравето. Затова и офанзивите против негова не са по никакъв начин инцидентни.

Истинската история по отношение на клеветническата обява против него, изведена на челно място в днешния брой на вестника, звучи в действителност фантастично, само че е реалност. Нещо в жанр " не са компютри, а компоти "...

.

“Няма и един % истина в написаното през днешния ден против мен във вестник “24 часа”. На процедура се преповторя един компромат, който преди време бе оповестен във вестник “Труд”. Заради това осъдих изданието на две правосъдни инстанции. на мен ми се приписва, че съм участник в компанията “Ридаком” ЕООД и по едно и също време с това, че в нея взе участие и моят наследник Александър Дечев като акционер”, изясни лекарят.

Той посочи: “Истината е, че за следващ път се изнасят погрешни изказвания, които нямат нищо общо с действителността. Просто става въпрос за съвпадане на имена с различен човек, който също като мен се споделя Дечо Дечев. Той има друго ЕГН и е пет години по-голям. Има съвпадане също и в имената на моя и неговия наследник. Но те също имат разлика във възрастта и ЕГН-то”, сподели още той.

На въпрос от кое място счита, че идват офанзивите против него, доктор Дечев сбито показа: “Единственото пояснение, което имам, е че едни и същи кръгове тогава и в този момент стоят зад тази клюка и офанзивата против мен. Няма по какъв начин по различен метод да подходя, с изключение на да заведа иск за клюка и против този вестник. Очаквам опровергаване в утрешния брой на вестник “24 часа”. Но дано да е на видно място, по този начин както ясно на цяла страница са написали през днешния ден лъжите против мен”.

Припомняме ви, че шефът на болница „ Св. Иван Рилски” доктор Дечо Дечев осъди през 2017 година вестник „ Труд” за лъжлива информация. В началото на 2016 година медията разгласява материал, в който се твърдеше, че медикът се сдобил с подправено ЕГН, с цел да точи държавни пари от лечебното заведение. В правосъдната зала представители на „ Труд” не можаха по никакъв метод да защитят лъжливата си теза. За това магистратите удовлетвориха гражданския иск на потърпевшия в цялостния му размер от 6000 лева

Фрог първи разкри тогава, че лекар Дечев е адаш с различен човек, който носи същите имена като неговите и се занимава с търговия на фармацевтични артикули, здравна техника и инсталация. Двамата нямат никаква роднинска или друга връзка по сред си. Работата инцидентно ги срещнала, като двата били доста учудени от съвпадението на имената им. Изумлението им било още по-голямо, когато разбрали, че и имената на синовете им също се оказали едни и същи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР