Не е тайна, че бившият американски президент Барак Обама и

...
Не е тайна, че бившият американски президент Барак Обама и
Коментари Харесай

Вижте новото имение на Барак и Мишел Обама!

Не е загадка, че някогашният американски президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел обичат да си почиват на Martha's Vineyard – дребен остров на шест километра от нос Кейп Код в щата Масачузетс. Това е безшумно, насаме място и от дълго време е известно измежду американския политически хайлайф – от семейство Кенеди до двойката Клинтън. След като влезе в Белия дом, Обама също стартира да прекарва фамилните си ваканции там. Двамата със брачната половинка му Мишел се влюбиха в това място толкоз мощно, че взеха решение да придобият лично имение на острова.

Звездната двойка е купила къщата за 11,75 милиона $ от предприемача Уиклиф Гросбек – притежател на баскетболния клуб Boston Celtic, и някогашната му брачна половинка Корин Баслер Гросбек, които продаваха имението през последните четири години. Първоначалната цена на недвижимия парцел е била 22,5 милиона $.

Имението е с обща повърхност от 640,2 квадратни метра и се простира на повърхност от 11,8 хектара непосредствено на плажа. Построено е през 2001 година и съставлява впечатляваща едноетажна тухлена постройка със 7 спални и 8 бани.

Просторната всекидневна с високи тавани е оборудвана с солидна камина с камък – идеално място за вечерни събирания на фамилията и приятелите им.

Още една камина има в родителската спалня, от която също се излиза на терасата. За гостите в къщата са отделени две крила, има и гараж за две коли, огромна тераса с джакузи, заслон за предпазване на лодки и басейн – в резюме: всичко належащо за удобния престой на някогашната президентска двойка и техните деца.

 
Виола Дейвис ще играе Мишел Обама в сериала " Първи дами "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР