Не е правилно оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова. В

...
Не е правилно оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова. В
Коментари Харесай

Красимир Янков: Оттеглената оставка на Нинова ще има тежки последствия

Не е вярно отдръпването на оставката на Корнелия Нинова. В политиката обществениците би трябвало да бъдат поредни, а нейното деяние сподели променчивост, което ще има тежки последици.  Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков във връзка оттеглената оставка на лидера на левицата. Той добави, че разграничителната линия в Българска социалистическа партия е сред управлението и партията, а на отминалия конгрес Нинова я е задълбочила, съобщи Блиц.

 

Според него посредством думите ѝ " предприемачите да затворят портфейлите си " тя непосредствено декларира, че има такива хора, само че когато не се споделят имена, си остават просто думи.

Янков уточни пред Bulgaria ON AIR, че не знае кого Нинова вижда като зложелател в и отвън социалистическата партия, защото той вижда единствено съперници.

" Надявам се в границите на месец партията да се активизира. Трябва да бъдат оставени локалните управления - те най-добре познават обстановката в съответната община. Очаквам от управлението в най-скоро време да има базисна платформа за политиката на Българска социалистическа партия като оферти към гласоподавателя ", означи депутатът в студиото на " Денят ON AIR ".

Относно излизането на Българска социалистическа партия от Народното събрание, той е безапелационен, че това е било сериозна политическа неточност, тъй като ги е лишило от опцията да подлагат на критика неправилни политически решения.

По тематиката за признатото на второ четене решение за партийна субсидия от 1 лев, Янков е на мнение, че това ще сътвори съществени усложнения във действието на Българска социалистическа партия.

Притеснява го и финансирането на партиите от юридически и физически лица без предел, тъй като би трябвало да има и бистрота на тези дарения.

" Пътят на Българска социалистическа партия е да се върне към тематиките за политиката и бъдещето, а не свадите. Партията е нужна на българското общество ", твърди депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР