Не е лош ден: Тези зодии да си пазят гърба.

...
Не е лош ден: Тези зодии да си пазят гърба.
Коментари Харесай

Не е лош ден: Тези зодии да си пазят гърба

Не е неприятен ден: Тези зодии да си пазят гърба. Tова е предначертал хороскопът за днешната вгустовкс а събота. Какво още е отредено за вас на звездната карта, вижте:
Хороскоп за събота, 19 август 2023ОвенНе неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.
Близнаци
Днес може в действителност доста да Ви провърви. Звездите предсказват с удивление за себе си да намерите едра банкнота на пътя си или някъде в подлез… И несъмнено, насладата Ви няма да има лимит! Звездите Ви поучават да не планирате за тези пари съществени покупки, а постъпете по-просто. Устройте си дребен гуляй със своята половинка в някое кафе – от където пристигнало, там и отишло…
Рак
За Вашия обичан човек през днешния ден ще е належащо да знае, че Ви е необходим, че се интересувате от неговото мнение и имате предпочитание да бъде непрекъснато с Вас. Ако не извършите по този начин, че той да е уверен, рискувате да загубите връзките си с него, или доста крепко да ги развалите. Постарайте се, да не допускате подобен излаз от събитията.
Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става – при Вас това се получава много добре…
Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.
Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.
Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.
Стрелец
Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.
Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.
Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.
Риби
Днешният Ви ден ще бъде печален и безрадостен и по тази причина би трябвало да се подготвите от рано – и освен Вие, а и Вашия обичан човек също би трябвало да се приготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР