Не е лесно да си влогър и особено полезен такъв,

...
Не е лесно да си влогър и особено полезен такъв,
Коментари Харесай

Капитонова проговори за Александра и защо не се следват в Instagram с Виктор

Не е елементарно да си влогър и изключително потребен подобен, каквато е Виктория Капитонова. Рускинята тъкмо се завърна от следващото си пътешестване, този път в Букурещ, и още веднъж изпадна в положение на незаинтересованост.

За това се оплака самата тя в Instagram, като показа, че има пъклен доста работа, само че не и предпочитание за нея. И най-ужасното е, че в действителност Виктория се усеща всякога по този начин, когато пътува. А тя не пътува малко. 

Виж още: Лукс за 38 хиляди евро с частни плаж и остров! Ето тук подвигат кавги девойките от " Ергенът "

Иначе Капитонова употребява апатията си и отговори на много въпроси на почитатели в Instagram. Повечето от питанките бяха свързани с " Ергенът " и в частност с някои от участничките. Така да вземем за пример Виктория показа, че няма никаква визия за какво някои от девойките са крили възрастта си, визирайки явно Гери Стаменова. " Сигурно им се е желало да са на толкоз ", разяснява рускинята. 

Много от въпросите бяха свързани с Александра. Виктория разкри, че двете не поддържат връзка, а изказванието, че девойките са се извинили на психоложката, не са правилни. 

Виж още: Счупен нос, магия, опиати, ходжа... Сапунката сред Теди Александрова и Емрах продължава! 

Защо обаче Виктор не следва Капитонова в Instagram? Много е просто, написа влогърката, " тъй като аз не го последвам ".

Един въпрос, задаван прекомерно постоянно, също откри своя отговор. С кого пътува Виктория? И това е просто - с близки и обичани хора.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР