Не е лесно да си Андреа в последните седмици. Първо

...
Не е лесно да си Андреа в последните седмици. Първо
Коментари Харесай

Андреа коментира хейта към нея: И ние сме хора, и ние имаме чувства!

Не е елементарно да си Андреа в последните седмици. Първо певицата беше нападната поради един колаж, на който се вижда, че устойчиво е употребила Photoshop-a, с цел да прикрие килограми. След това пък всички писаха по какъв начин певицата е счупила елха в заведение на присъединяване.

Дълго време Андреа мълча във връзка на двата абсурда, само че най-сетне проговори. А най-странното беше, че даже фокусът не беше тя самата, а другите жертви на хейта онлайн.

Виж още: Звездна коледа: Как Галена, Светлана Гущерова, Тита и още инфлуенсъри посрещнаха празниците 

" Вие нападате хората. Изключвам себе си, тъй като не можете да ме засегнете. Коментирате кой си бил оперирал носа, на кой му се е подул коремът по време на присъединяване, на кой нещо му паднало от косата, от корсета… Вие по някой път замисляте ли се, че и ние сме хора? Замисляте ли се по някой път, че и ние имаме усеща? ", стартира Андреа в лайф преди присъединяване в Пловдив. 

Андреа съобщи, че от два месеца насам (вероятно след гибелта на Денис Теофиков) мисли по тези въпроси. " Не значи и не споделям, че вие сте го накарали… Не знаете човек през какво минава и какво му се случва тъкмо в този миг. Има едни моменти, в които не чувстваш никакъв съпорт… ", разяснява Андреа и прикани хората да се замислят, когато атакуват. " Аз нямам проблем, подигравайте се на косата ми, подигравайте се какъв брой кг съм понижила на Photoshop-a, подигравайте се на безусловно всичко, което желаете, само че се замислете, че има хора, които не го понасят. Аз не съм от тях! Аз го претърпявам 15 години на сцената ", безапелационна е още Андреа. 

Виж още: Денис, Лорина, Ангел... И 2021 година беше жестока и ни взе прекалено много звезди

Андреа е една от певиците, които най-често са упреквани, че обработват фотосите си. Но до момента не бе говорила нищо по тематиката. Интересен е фокусът, през който тя разяснява всичко случило се, само че той не е и прекомерно неочакван - след вълната от хейта почитателите ѝ се застъпиха за нея, само че не поради фотосите сами по себе си, а поради психологичното ѝ здраве, откакто този хейт стана факт.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР