Не е имало сигнали за домашно насилие в семейството от

...
Не е имало сигнали за домашно насилие в семейството от
Коментари Харесай

Няма данни бащата, убил 2-годишното си дете, да е имал психични разстройства

Не е имало сигнали за домашно принуждение в фамилията от Севлиево, в което през вчерашния ден беше убито 2-годишно момиченце, оповестиха на взаимен брифинг от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в Габрово. Единствен обвинен за тежкото закононарушение е бащата на детето.
Още по тематиката
В 12.30 ч. през вчерашния ден е бил подаден сигнал от комшия на фамилията за зародил битов случай. Изпратеният на място екип открил в една от стаите дете в безпомощно положение. Повикана е Спешна помощ и лекарите открили гибелта на момиченцето.

Детето е било с порезна рана в региона на шията. Тялото му е превозено в МБАЛ " Тота Венкова " за аутопсия. Назначени са експертизи.

Бащата - мъж на 41 години, бил в прилежаща стая, в несъответстващо положение. Той е настанен в психиатрията от служителите на реда и ще остане там, с цел да му бъдат направени нужните експертизи по отношение на неговото психологично положение. Очакват се резултати и дали е бил под въздействието на медикаменти.

На местопроизшествието е осъществен оглед, конфискувани са голям брой материални доказателства. Работата по случая продължава, събира се информация от родственици, съседи, близки до фамилията, както и от работодателя и сътрудниците на бащата. Той е работел като ведомствен охранител .

Не сме получавали сигнали за домашно принуждение в това семейство, споделиха още от полицията в Габрово.

Установено е, че бащата е имал психиатричен срив на 17 януари , приет в болница е бил в психиатрично заведение, след което е оставен за домашно лекуване. Още през вчерашния ден стана ясно, че е бил изписан по гледище на брачната половинка му. Няма данни да е боледувал от някакви психологични разстройства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР