Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция,

...
Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция,
Коментари Харесай

Обединени патриоти категорично подкрепят боеспособността на армията

Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция, че всички тези обществени права, които страната обезпечава, може да ги отбрани на територията на страната ни. Обединени патриоти изрично поддържат боеспособността на армията и се надяват в Народното събрание да има консенсус, не тъй като го желае НАТО или друга мощ, а поради отговорността пред сънародниците ни.
 
Това разгласи от името на парламентарната група Искрен Веселинов . Реакцията пристигна в отговор на изявлението на водача на " Воля " Веселин Марешки против плановете на министъра на защитата Красимир Каракачанов , утвърдени от държавното управление, за закупуване на съществена бойна техника и нападките му в тази връзка към по-малкия съдружен сътрудник в ръководството.
 

От парламентарната група желаеха и глоба за Марешки , тъй като от трибуната на Народното събрание си е разрешил обидни квалификации против военния министър.
 
Веселинов означи, че политиците са почнали да сменят убежденията и предизборните си стратегии. " Следим креативните превъплъщения на Марешки, който през последните месеци прави остри пируети в политическото пространство, внезапно, както е бил натовец става антинатовец, както е бил за рационализация, се оказва срещу, както е бил за бизнеса, се оказва бранител на пенсионерите ", означи депутатът.
 

И акцентира, че за патриотите въпросът за превъоръжаването е въпрос на национална сигурност и на национална чест . " България ще я има, до момента в който я има Българската войска ", безапелационен е Искрен Веселинов. Насреща обаче имало опити за дребнави заяждания като в това време се подценяват или съзнателно не се виждат напъните на настоящето държавно управление и на вицепремиера Красимир Каракачанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР