Не. Боя се, че не задавате въпроса на правилния човек.

...
Не. Боя се, че не задавате въпроса на правилния човек.
Коментари Харесай

Христина Бобокова: Не съм Мата Хари

Не. Боя се, че не задавате въпроса на верния човек. Така брачната половинка на русенския предприемач Пламен Бобоков Христина – дава отговор на въпрос дали тя е тайнствената жена, снимала спалнята на премиера Бойко Борисов и нощното му шкафче, цялостно с пачки евро и златни кюлчета.
Припомняме, че министър председателят не е споменавал името ѝ, а сподели единствено, че една " прелестна госпожа " е му, до момента в който него го е нямало. След това пред немски вестник изясни, че тя работила като Мата Хари. Бобокова бе нарочена за тайнствения фотограф от няколко издания.
 Депутат от Българска социалистическа партия: Бойко Борисов ме докара до такава степен, че да пазя Христо Иванов Депутат от Българска социалистическа партия: Бойко Борисов ме докара до такава степен, че да пазя Христо Иванов
" Докъде ме докараха, мама му остаряла, тъкмо аз да се явявам бранител на Христо Иванов, само че просто съм задължен да кажа няколко думи. Гледах...
" Несъмнено това е част от цялостната офанзива против моето семейство и бизнеса на брачна половинка ми и брат му. Както към този момент споделих, оставаме с чувството, че някой се пробва да им пришие непозната виновност. Нещо такова се случва и тук ", споделя тя в изявление за " ". На въпрос дали познава Борисов, тя споделя, че всички в България го познават.
В момента братята Атанас и Пламен Бобокови са обвинени като участници в незаконна група дружно с някогашния зам.-министър на околната среда и водите Красимир Живков . Пламен Бобоков е обвинен и по други следствия. Едно от тях е за нелегално държане на архелогически предмети – върхове на стрели и копия.
Съпругата му се занимава главно с частния нумизматичен музей в Русе, излиза наяве от изявлението ѝ. Тя е шеф на фондация " Братя Бобокови " и шеф на музея. По проект сбирката би трябвало да бъде изложена в постройката на някогашната музикална гимназия в Русе. Зданието, което е монумент на културата, още се реставрира.
След като прокуратурата образува няколко следствия против Бобокови, предходната година бе разпоредена и инспекция на сбирката от монети. Според Бобокова тя е приключила без да се установяват нарушавания. Били са дадени някои рекомендации, които са били изпълнени незабавно.
 Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, въпросът е Борисов да отговори Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, въпросът е Борисов да отговори
" Не настоявам, че Виолета Сечкова е Мата Хара. Моята работа като политик е да задавам въпроси и всеки политик би трябвало да дава отговор на въпрос...
" Важното е, изтъквам: " Проверяващите не установяваха нарушавания на Нумизматичен музей - Русе, по процедурата по придобиване, идентификация и регистрация на вписаните във фондовете на музея и съответните инвентарни книги движими културни полезности ", " Няма несъответствия сред документи и инвентарна наличност ", " Не са установени дейности в отклоняване на условията на нормативните актове по запазване и запазване на полезности и няма данни за закононарушение ", споделя Бобокова.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР