Не бива да забряваме, че руските знамена по време на

...
Не бива да забряваме, че руските знамена по време на
Коментари Харесай

Журналист: Нищо нормално няма в това във време на война да вееш руски знамена в центъра на София

Не бива да забряваме, че съветските флагове по време на война в центъра на София ги развя политически водач, който е с прякор на древноруска монета. Не е органично хората да излязат в такава обстановка на площада, да веят съветски флагове и да викат " Здраствуйте, братушки ".

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Виктор Иванов. 

На мен ми е пъклен странна позицията на България и оправданията на премиера от събота пред Остин, че видите ли ние сме прекомерно близо до спора и по тази причина не можем да си позволим да предоставим ракети на Украйна. Словакия също граничи с кофликта, а и е много по-малка от нас. Странно ми е даже от позиция на това, че хора с опит в бизнеса не видях бизнес в един подобен ход. Българската войска е на отчайващо техническо равнище. Заменяйки остарялото въоръжение с ново, България би могла да спести доста пари за ново, уточни той.

Ако имаш един съдружник, който постоянно те поддържа в сложни моменти, а от другата страна имаш подобен, на който не можеш да разчиташ, когато Путин нападна - кого ще защитиш? - твърдия или този, който работи като плужек, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР