Не бил изненадан от действията ѝИскам да се извиня на

...
Не бил изненадан от действията ѝИскам да се извиня на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов се извини на избирателите на „Възраждане“ за Елена Гунчева

Не бил сюрпризиран от дейностите ѝ

Искам да се извиня на гласоподавателите на „ Възраждане “ за това, че сме създали неверна преценка във връзка с този наш, към този момент някогашен депутат.

Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов по отношение на решението на Елена Гунчева да напусне парламентарната група на „ Възраждане “, само че да остане в 47-ото Народно заседание, предава Българска телеграфна агенция.

Преди дни самата тя разгласи във фейсбук, че ще излезе освен от партията, само че и от Народното събрание.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Костадинов разяснява, че Гунчева е била от гражданската квота на „ Възраждане “. Той сподели, че не е сюрпризиран от дейностите ѝ.

В правото има един златен принцип, който се споделя „ cui bono”, което значи "кому е изгодата ", уточни водачът на „ Възраждане “. Кой има интерес от това да се появи изживял катарзис народен представител, който внезапно почва да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление, запита той. На уточняващ въпрос, Костадинов отговори, че ползата е от „ който ръководи сега “.

Попитан дали може да се намерят още гласове за парламентарно болшинството, водачът на „ Възраждане “ сподели: „ Дори да приемем, че въпреки всичко успее по някакъв метод да провокира един финансов или честен катарзис в някои от други депутати в Народното събрание, можете ли да си визиите каква мъка ще бъде това за българския парламент и българския народ “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР