Не бих дал и куче да ми разходят, защото ще

...
Не бих дал и куче да ми разходят, защото ще
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Бербатов и екипа му: Не бих дал и куче да ми разходят, защото ще го изпуснат

Не бих дал и куче да ми разходят, тъй като ще го изтърван. Такава оценка даде през днешния ден в Пресклуб България президентът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов за кандидат-президента на БФС Димитър Бербатов, подсилен от Мартин Петров и Стилиян Петров.

Футболният необут, който близо три десетилетия устоя своя клуб, ги назовава „ Света Троица “. „ Те са положителни момчета за своите другари “, сподели още снизходително Стефанов, “но не могат да провеждат и управляват футбола, този комплициран организъм ”, счита притежателят на белия клуб. Той вижда като значителен минус на Бербатов неумението му да комуникира с хората. „ Мартин Петров личните си пари не може да опази, камо ли да се оправи с футбола, а Стилиян Петров няма да го виждаме тук “, счита още притежателят на Славия.
 Венци Стефанов: Бербатов е народен изменник, няма място в БФС Венци Стефанов: Бербатов е народен изменник, няма място в БФС
Димитър Бербатов е народен изменник и не е направил нищо, с цел да се кандидатира за президент на БФС, съобщи притежателят на Славия и ч...

„ Ако някой ми каже с какво Боби Михайлов е по-лош от Митко Бербатов, може и да си трансформира мнението “, направи спогодба футболният началник. „ Зад него са хора, които му дават кураж, тъй като той не е в час за доста неща “, сподели още за Бербатов той. Стефанов попита посредством медиите огромния футболист кой финансира едноименната му фондация и какъв брой персонални пари дава. „ Знам, че преди години Боби Михайлов е давал персонални средства за футбола “, добави той.

Финансовият покровител поддържа напълно преизбирането на Борислав Михайлов за началник на футболната централа, защото за времето, в което е бил в Изпълкома, е видял какво се прави и какво ще се прави. Тиражираните изказвания в медиите против настоящия началник на царя на спортове са плод на непотвърдена информация. Боби Михайлов е добре разположен в евроструктурите на футбола и това е късмет за българския футбол да получава средства по програмата „ Хеттрик “, добави В. Стефанов. Той е очевидец, че виновни представители на ФИФА и УЕФА постоянно са изразявали положително отношение към Михайлов.

„ Христо Порточанов си чеше егото. Ивайло Дражев – Вечната Амбър, страда от раздвояване на личността. Да си наляга парцалите! “, по този начин Венци Стефанов характеризира други двама добре познати деятели на футбола и кандидати да заемат най-високия пост.

БФС няма по какъв начин да задължава клубовете да създадат нещо, колкото и то да е потребно, акцентира В. Стефанов. От няколко години във футболния съюз я има програмата на Аякс за развиването на футболните школи с методиката на тренировките, само че единствено три клуба са взели тази стратегия, обърна внимание президентът на Славия. Така той опроверга изказванията, че БФС не прави нужното за детско-юношеския футбол.
 Димитър Бербатов с обръщение към Борислав Михайлов Димитър Бербатов с обръщение към Борислав Михайлов
Димитър Бербатов оповести позицията си в обществените мрежи във връзка последните изказвания на президента на БФС Борислав Михайлов, който щ...

„ Няма по какъв начин да ги убедиш клубовете, те викат, че си имат треньори “, сподели още В. Стефанов. БФС не може да глоби клубове, повтори членът на Изпълкома. Парите от Европа не са панацея, стана изрично ясно още на конференцията през днешния ден. „ Всички чакат на пусия, само че парите би трябвало да се ръководят, да се регистрират “, добави той. “Само ръка за ръка страната, общините и спортът – това е пътя за триумф “.

Венци Стефанов е на мнение, че националният селекционер Ясен Петров е треньор с бъдеще. „ Неуместно е в този момент да се вършат прогнози дали имаме късмет да се класираме за Световното състезание следващата година “, приключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР