Не беше нашият ден. Това заяви наставникът на ЦСКА Саша

...
Не беше нашият ден. Това заяви наставникът на ЦСКА Саша
Коментари Харесай

Саша Илич: Не беше нашият ден

Не беше нашият ден. Това съобщи наставникът на ЦСКА Саша Илич след отпадането на отбора на крачка от групите на третия по мощ евротурнир Лига на конференциите. „ Армейците “ имаха преднина от 1:0 след първия мач с Базел в София, само че изгубиха реванша с 0:2 като посетител на швейцарска земя и напуснаха конкуренцията .
Саша Илич.
„ Първото полувреме беше едва за нас. Допуснахме две неточности и два гола - това е футболът. Моите футболисти дадоха максимума си. Днес защитавахме достойнството на фланелката. Базел имаше 4-5 положения през първото полувреме, които бяха доста положителни. Допуснахме гол, имахме 25 минути до края. Каквото било, било. Имахме офанзиви, които недоразвихме. Явно това не е било нашият ден. Базел има обилие от качествени футболисти “, стартира Илич.

„ Да, Станислав Шопов бе повален от болест преди първия мач. Георги Йомов през днешния ден не се усещаше добре - трябваше да се оправяме без тях, а това е мъчно “, добави той.

„ ЦСКА пробва година след година да играе в Европа. Опитахме да вдигнем играчите душевен и физически. Най-тежкият проблем след елиминацията е да вдигнеш футболистите психически “, сподели още старши треньорът на „ алените “, за които следва домакинство на ЦСКА 1948 в понеделник вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР