НЧ Гоце Делчев 2009 - Русе организира Третирегионален конкурс Памет

...
НЧ Гоце Делчев 2009 - Русе организира Третирегионален конкурс Памет
Коментари Харесай

Започва третият ученически конкурс Памен за Левски

НЧ " Гоце Делчев 2009 " - Русе провежда Третирегионален конкурс " Памет заЛевски ", адресиран към възпитаници от Област Русе с едномесечен период за показване на творбите - от 16 януари до 16 февруари 2024 година Проявата е отдадена на 151-годишнината от мига, в който Апостола на свободата прекрачва в безсмъртието.

Регламентът на състезанието:

1. В третото издание на състезанието участниците могат да показват творбите си в три възрастови групи - рисункив групитеI-III клас иIV-VI клас, и есевгрупата VII-XIIклас. Няма ограничавания за броя на творбите, показани от един участник.

2. Творбите би трябвало да бъдат изпратени в избрания период на електронната поща на читалището [email protected], като бъдат посочени трите имена на участника, в кой клас и в кое образователно заведение учи. Рисунките се изпращат сканирани или снимани с телефон с добра резолюция.

3. Жури от експерти ще прегледа показаните работи. Имената на спечелилите във всяка от категориите ще бъдат оповестени на Facebook страницата на читалището на 19 февруари 2024 година

4. Всички взели участие ще получат портрет на Васил Левски и грамоти за присъединяване си, а за най-хубавите произведения във всяка възрастова група ще бъдат обезпечени предметни и парични награди за I, II иIII място.

Официалното награждаване на спечелилите по традиция ще се организира в деня на Националния ни празник Трети март пред Паметника на Васил Левски в Русе, като часът бъде конкретизиран в допълнение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР