NBA създаде своя In-Season Tournament, за да подкупи играчите да

...
NBA създаде своя In-Season Tournament, за да подкупи играчите да
Коментари Харесай

NHL има по-добри възможности от копирането на NBA In-Season Tournament, за да осигури планирано сътресение

NBA сътвори своя In-Season Tournament, с цел да подкупи играчите да се грижат за няколко случайни игри от постоянния сезон. Това би било за разлика от по-голямата част от игрите в лигата, които също са основали насоки за това по кое време на играчите е разрешено да пропуснат, единствено тъй като, и са прикачени минимуми за изиграни игри за премията MVP.

Когато това се трансформира в проблем в НХЛ, когато играчите изберат да отсъстват, тъй като е под тях да се появяват на работа всеки ден, когато най-великите играчи в лигата ви кажат посредством езика на тялото, че сезонът е отегчителен за тях, тогава и може би тогава НХЛ би трябвало да провежда собствен личен шампионат през сезона.

Ако всичко ново още веднъж е остаряло, тази идея надали е измислена от НБА или комисаря Адам Силвър. Всъщност преди съвсем 40 години президентът на Devils Боб Бутера предложи коледни шампионати сред дивизии. Предложението беше отхвърлено, основно тъй като НХЛ се присмя на всичко, което излезе от Ню Джърси през първите половин дузина години н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР