Най-значимото и важно астрологично събитие през седмицата, разбира се, ще

...
Най-значимото и важно астрологично събитие през седмицата, разбира се, ще
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 17-ти до 23-ти април: Приятни срещи за едни и повишение за други

Най-значимото и значимо астрологично събитие през седмицата, несъмнено, ще бъде слънчевото затъмнение на 20 април. Уникалността на това събитие ще се състои на първо място в това, че то ще стане хибридно (пълно, пръстеновидно) и ще се случи в последните градуси на съзвездието Овен. Овенът е знак на интензивност, твърдоглавие, храброст и увереност. Затова във всички неща, които ще стартираме по време на Слънчевото затъмнение на 20 април, шансът ще съпътства най-смелите и самостоятелни от нас, които желаят да се осъществят и да реализират мечтаните цели. Затъмнението ще ни принуди да приключим всички тези неща, в които ни е липсвала персонална храброст, увереност или мощ. Много от нас ще попаднат в обстановки, които ще слагат на тестване нашите качества, като преданост към себе си или самостоятелност.

Огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец - може да имат огромни промени в професионалната област, а най-смелите представители на тези зодии ще имат шанса да трансформират коренно освен активността си, само че и да създадат забележителен скок в кариерната стълбица.

Слънчевото затъмнение е освен време на промени и нови благоприятни условия в обществото, само че и активиране на надалеч не най-хубавите човешки качества. Например Рибите, Везните или Водолеите може да изгубят възприятието си за действителност, да стартират да се самоутвърждават за сметка на другите, да демонстрират не изключително здравословен егоцентризъм, самонадеяност и надменност. От това могат да пострадат освен непознати хора, само че и близкото обграждане на тези знаци. Не за всички и не с всички ще бъде допустимо по-късно да се възстановят положителните връзки, а положението на неуместна борба с някои предходни приятни и другарски контакти може да продължи съвсем половин година.

Проследяването на прочувствените ви реакции по време на Слънчево затъмнение се предлага освен за представителите на детайла Огън, само че и за двата водни знака - Раците и Скорпионите. Последните дни в знака Овен, в който ще се случи слънчевото затъмнение, са водени от Марс, шефа на Скорпион и Овен. Скорпионите би трябвало да бъдат изключително толерантни към другите, да възпират деянията на нервност, жлъч или горделивост. А на Раците по време на затъмнението се предлага да лимитират интензивността в контактите с обществото, да прекарват времето си в спокойна атмосфера, да вършат проекти за своите професионални и обществени достижения.

При Телец, Близнаци, Дева и Козирог слънчевото затъмнение може да предизвика понижаване на виталния тонус, отмалялост и лека незаинтересованост. В този ден физическата интензивност би трябвало да бъде сведена до най-малко и да се съблюдават диетични ограничавания за солени и пикантни храни. Протичаща по едно и също време със слънчевото затъмнение, квадратурата на Слънцето и Плутон на 20 април ще даде опция на доста от нас най-сетне да преодолеят вътрешните си страхове и подозрения. Вътрешната самонадеяност ще разреши на съвсем всички представители на зодиакалния кръг да видят недостъпни до момента шансове за превъзмогване на трудностите, които пречат на самореализацията и триумфа. Вижте в галерията какво ви е подготвила седмицата съгласно зодията ви:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР