Най-якият shisha&dinner bar – отвори врати в Студентски град с

...
Най-якият shisha&dinner bar – отвори врати в Студентски град с
Коментари Харесай

The Honey Vitosha отвори врати с бруталните руски наргилета на “Маклауд” и незабравими тютюневи аромати

Най-якият shisha&dinner bar – отвори порти в Студентски град с щуро Grand Opening празненство. Още на входа гостите бяха посрещани персонално от рапъра 100 Кила, който с изключение на вманиачен почитател на наргилетата, е и измежду постоянните клиенти на заведението. За още по-купонджийско въодушевление, особено нает магьосник безусловно скри шапката на присъстващите и ги изненада със занимателно зрелище и голям брой игри с публиката.

 

В The Honey Vitosha могат да се опитат най-бруталните наргилета “Маклауд ”, които идват извънредно в бара със специфична доставка от Русия, и с изключение на топ качество, оферират разбиващи сетивата усети и аромати. Почитателите на shisha културата могат да тестват и специфичната селекция от над 20 топ заглавия, показани от “Наргиле България ”, които обезпечено ще потопят купонджиите в нов свят на невероятни чувства.

 

Кухнята също е “един път ”, както самичък откри рапърът 100 Кила, и сервира на ценителите неповторими ястия, в композиция с защити питиета. Ето за какво, единствено броени дни след огромното разкриване, The Honey Vitosha се трансформира в привлекателен център за празненство хората освен от Студентски град, само че и от цяла София. Заведението безусловно се пръска по шевовете още от обяд, ето за какво в случай че още не сте го посетили, е най-добре да резервирате своите места на тел. +35998336666 или на място в Студентски град, ул. “Проф. доктор Иван Странски ” 5.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР