Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори, които се

...
Най-вярната социология са резултатите от частичните местни избори, които се
Коментари Харесай

Караянчева: Радев така и не проумя, че не е партиен лидер, а обединител на нацията

 Най-вярната социология са резултатите от частичните локални избори, които се организираха в неделя в цялата страна. Рухна митът, че не сме законни. Опроверга се и друга неистина на нашите съперници – че сме дружно с Движение за права и свободи. Видя се, че в смесените региони ние сме единствената им опция. По тези места даже не знаят, че на жълтите павета една партия се е провъзгласила за най-големия герой против Движение за права и свободи. Те даже не са я чували. Толкова доста се направи в цялата страна – инфраструктура, увеличените хонорари, геополитическите планове, преобразените села и градове. Всичко това се прави оценка, в неделя получихме следващото удостоверение. Това съобщи членът на ИК на ГЕРБ и ръководител на Народно събрание по време на среща с актива на ГЕРБ в Благоевград.

" Въпреки безапелационната победа на ГЕРБ на локалния избор – към момента има един човек, който отхвърля да одобри нашите триумфи. по този начин и не проумя, че не е партиен водач, а обединител на нацията. Водената от него политика освен унищожи мостовете сред институциите, освен настрои жителите едни против други, само че и отблъсна хора от неговия личен екип, там текучеството е огромно. Вероятно скоро ще остане единствено той и военните съветници “, разяснява и добави, че Радев по-скоро би трябвало да се концентрира върху трусовете в неговата партия. " 6 депутати напуснаха през днешния ден Българска социалистическа партия, като един от претекстовете им е опороченият вътрешнопартиен избор. И Българска социалистическа партия и Радев желаят да вършат идващите избори? “, попита членът на ИК на ГЕРБ.

Караянчева показа, че е сюрпризирана от сравнението, което публицист в национална телевизия е направил, сред нейно изявление пред партийна конструкция и институционалните изявления на някогашни ръководители на Народното събрание.

" Между двете неща няма нищо общо. Когато се прави съпоставяне с институционално слово – би било редно да излъчат и мое такова. Но независимост на медиите е сами да вземат решение “, разяснява тя.

Председателят на Народно събрание заяви новината, че на следващия ден в Народното събрание ще бъде образувана специфична комисия на паритетен принцип от всички парламентарни групи, която ще събира отзиви, позиции, оферти по отношение на плана за нова Конституция. " Ще се допитаме и до академичната общественост. Крайната цел е да имаме нужните 160 гласа за свикването на Велико народно събрание. Странно е по какъв начин в един миг всички протестиращи желаеха Велико народно събрание, а откакто ние задействахме процедурата – всички се отхвърлиха “, означи тя.

" В Благоевград предстоят кметски избори. Сигурна съм, че ГЕРБ ще излъчи допустимо най-хубавия претендент. Загубата предходна есен ни уточни грешките. Вярвам, че сме се поучили от тях и ще успеем още веднъж да се преборим за доверието на жителите на Благоевград. Трябва да дадем нова вероятност на града “, подчера членът на ИК на ГЕРБ. Тя още веднъж настоя някогашните членове на ГЕРБ, които в този момент са се включили към нови политически планове – да постъпят почтено и да изоставен общинските препоръки, където са определени като представители на ГЕРБ. " Много добре си припомням по какъв начин до момента в който беше в ГЕРБ Цветан Цветанов призоваваше за същото при сходни обстановки. Иначе фактът, че има напуснали членове на ГЕРБ – не трябва да ни тормози. Когато с някого не гледате в една посока и той не е стимулиран да работи за идеята – по-добре е да се разделите “, акцентира тя.

Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков бе безапелационен, че силата на членовете на ГЕРБ не трябва да отива по посока офанзиви към политическите съперници, а както постоянно е било – за градивни неща. " Благоевград се промени при ръководството на ГЕРБ. Лоша дума няма да кажа за напусналите сътрудници. Случващото се в града през последната година не се харесва на никого и съм сигурен, че след изборите ще поемем в нова посока “, показа Новаков.

" Не сме безгрешни. И не го крием. Връзката ни с хората обаче е огромната мощ на ГЕРБ. Винаги сме се вслушвали в тяхното мнение и препоръки и сме се коригирали. Затова към момента сме първа политическа мощ. Доказахме го в неделя, ще го потвърдим и на изборите в Благоевград “, уточни на собствен ред членът на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР