Най-влиятелният човек в света - президентът на САЩ Доналд Тръмп,

...
Най-влиятелният човек в света - президентът на САЩ Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Тръмп призна: Писна ми да гледам стари спортни събития, трябва да възобновим мачовете

Най-влиятелният човек в света - президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, призна, че тъгува за спорта, който към този момент доста му липсва. Американският държавен глава вече е разискал с ръководителите на водещите спортове в Щатите разновидностите за възобновяване на другите шампионати.

" Писна ми да виждам бейзболни мачове отпреди 14 години, би трябвало да си върнем спорта. Ще проведем диалози за това с няколко спортни водачи - президента на НФЛ, на НХЛ, на МЛБ, на професионалната голф асоциация, на МЛС, на американската тенис асоциация, на НАСКАР, на UFC и WWE ", заключи Тръмп.

Той похвали шефовете на UFC и WWE, които не се съобразиха с ограниченията на изключително състояние и проведоха бойните си галавечери. Въпреки това обаче в последния миг UFC 249 бе анулирано с корпоративно разпореждане от " Дисни " и ESPN.

На срещата със спортните ръководители ще се разисква вид за рестарт без аудитория по стадионите и залите, опциите всички спортисти да бъдат тествани и по какъв начин да се провеждат интернационалните полети на играчите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР