Най-вероятно Викторио, убил бебето и майка му, е имал гранично

...
Най-вероятно Викторио, убил бебето и майка му, е имал гранично
Коментари Харесай

Николета Атанасова: Психотестът за притежание на оръжие е формален

Най-вероятно Викторио, умъртвил бебето и майка му, е имал гранично личностно разстройство, което спада към тежките душевен болести. Болестта не се демонстрира от през вчерашния ден за през днешния ден. Фройд е споделил, че във всеки от нас дреме по един умопобъркан, при естествения човек той не се демонстрира до дъно за разлика от индивида с душевен проблеми.
Това изясни в предаването „ Тази сутрин” психиатърът Веселин Герев.

Казват, че Дарина на фамилни сбирки, е изглеждала свита и капсулирана. Това значи, че преди този момент е била предупреждавана този и оня да не поглежда, продължава експертът.

Според него, обвиненият Викторио Александров, прострелял първо партньорката си, а по-късно – и дъщеричката им, може даже да е мислел, че детето не е от него.

Викторио е страдал от ревностна параноя. Това е камшик за актуалните фамилии. Тя дава гърмеж на експанзията и кара човек да бъде нечовечен. Детският рев е най-големият дразнител след плача на лъва. Именно то е изнервило бащата на детето и го е предиздвикало да го убие.

Темата за убийството разяснява и ръководителят на Българската камара за сигурност и защита Николета Атанасова, защото Викторио е работел като охранител и е имал законно притежаван револвер.

" Психотестът за владеене на оръжие е фиктивен, за 10 минути се взема. Преди няколко години се анулира проучването на психическата склонност. Отмени се най-вероятно, тъй като също се правеше официално. Изслeдваше се характерът на индивида, установяваше се дали може да резервира хладнокръвие ", изясни Николета Атанасова.

„ Народът толкоз подивя и се въоръжи и не се знае кой върви против теб”, заключи психиатърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР