Най-вероятно става въпрос за някаква повреда в опашния винт. Това

...
Най-вероятно става въпрос за някаква повреда в опашния винт. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: Трудно може да се говори за пилотска грешка при катастрофата на Ми17


Най-вероятно става въпрос за някаква щета в опашния винт. Това сподели военният министър. Красимир Каракачанов по отношение на злополуката на Ми17 в Пловдив, при която починаха двамата водачи, а трети член на екипажа беше ранен, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Каракачанов уточни, че положението на офицерски претендент Каменов е устойчиво, отзивчив е. Според Каракачанов мъчно може да се приказва за някаква пилотска неточност.

Министърът акцентира, че това е негово мнение, доста авансово, окончателното мнение би следвало да го даде способената комисия.

За деня нальотът на хеликоптера е над 3 часа. “Хеликоптерът не е давал никакви признаци да има някаква щета, която да е довела до това ”, сподели той.

“Армията от доста от дълго време е пленник на политиката, пленник на празни приказки и на безхаберие от 28 години, тъй като с изключение на рязане и редуциране в армията и приказки, че не ни трябват пари за ново въоръжение за рационализация и за поддръжка, се стига до сходни неща ”, уточни Каракачанов.

Началникът на ВМА бригаден военачалник проф. Венцислав Мутафчийски съобщи, че потърпевшият дошъл с екипа им към 2.30 ч. в София. “Намира се в устойчиво положение, гръдната контузия е приблизително тежка към тежка, кислородозависим е, само че на този стадий няма заплаха за живота, изцяло контактен и съответен ”, сподели още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР