Най-вероятно новината за това, че от Fiat предлагат пикап в

...
Най-вероятно новината за това, че от Fiat предлагат пикап в
Коментари Харесай

Запознайте се с новия пикап на Fiat

Най-вероятно новината за това, че от Fiat оферират пикап в своята гама е нова за част от читателите и това не е изненадващо, защото моделът се сглобява в Бразилия и се продава единствено в Латинска Америка. Fiat Toro e на пазара от 2016 година, а не щеш ли към този момент получи и предстоящ фейслифт, който да го осъвремени.



Промените в предната част са най-видими при светлините, които са разграничени на две елементи, сходно на тези при Hyundai Kona. Всяка от секциите разполага с LED технология, а изменена предна решетка с логото на припомня на тази при Ford Raptor. Нови джанти в размер от 16 до 18 цола също се оферират с актуализирания модел.



В интериора измененията са по-съществени, като там може да открием 10.1-инчов екран във отвесно разположение, до момента в който при по-ниските равнища на съоръжение размерът му спада до 7 или 8.4 инча. Дори и при базовата версия е разполагаем 7-инчов цифров километраж, който да замества аналоговите уреди пред лидера.



При моторите има ново попълнение в лицето на 1.3-литров бензинов мотор, който генерира 200 конски сили и 270 нютон метра. Те се предават в настройка 4х2, посредством автоматизирана трансмисия с 6 предавки. Различни версии с 4х4 също се оферират, като от Fiat дефинират, че най-подходящата за модела е конфигурацията с двойно задвижване и 2.0-литров дизелов елемент, който генерира 170 конски сили и 350 нютон метра. В композиция с автоматизирана трансмисия с 9 предавки, моделът би трябвало да се оправя чудесно с изтегляне и товарене. Цените на актуализирания модел стартират от 21 хиляди $ в Бразилия и доближават 34 хиляди $ при най-високото равнище на съоръжение.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР