Най-вероятно е в парламента да влязат 7+1 политически партии. Засега

...
Най-вероятно е в парламента да влязат 7+1 политически партии. Засега
Коментари Харесай

Тончев: 8 партии може да влязат в парламента

Най-вероятно е в Народното събрание да влязат 7+1 политически партии. Засега несъмнено е, че ще участват ГЕРБ, Българска социалистическа партия, ИТН и Движение за права и свободи. Останалите, които имат шансове да бъдат определени, са Демократична България, " Изправи се! Мутри вън! " и Вътрешна македонска революционна организация. Последният осми вид е комбинацията ВОЛЯ-НФСБ.  Прогнозата е на социолога Васил Тончев от " Сова Харис ".

Според него няколко са дребни партии, които имат късмет да съберат един % и да получат дотация -  партията на Цветан Цветанов, АБВ, " Възраждане ". 

Подкрепа имат повече дясноориентираните партии. За отбелязване е, че протестният избор се разпилява в няколко направления - към Слави Трифонов, Мая Манолова и Демократична България.

Смятам обаче, че няма  да се стигне до експертен кабинет. Големият проблем е по какъв начин хората да бъдат накарани да гласоподават. Но даже и да се усили изборната интензивност, сложното е да избереш на кого да дадеш вота си, сподели още Васил Тончев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР