Най-вероятната причина за семейната драма е изневяра и ревност, разказа

...
Най-вероятната причина за семейната драма е изневяра и ревност, разказа
Коментари Харесай

Изневяра е причина за драмата със самоубийство в Петърч

Най-вероятната причина за фамилната драма е невярност и ревнивост, описа пред Би Ти Ви сестрата на умрелия мъж в софийското село Петърч, който преби приятелката си, след което се самоуби.

Навръх Великден 25-годишна жена оповестява на полицейски патрул, че мъжът, с който живее, ѝ е нанесъл побой, опитал е да я изнасили и да я удуши. Започват да го търсят. А в същото време той се обажда на сестра си.

„ Брат ми ми звънна и ми сподели, че е хванал жена му в невярност. Момчето попитало: „ Ти ли ще ставаш татко на детето ми? “. Брат ми е превъртял, пребил я е и се е скрил тук. Изневерява, той толкоз обичаше детето, всичко даде за него най-после и живота си даде. Каза, че няма да лежи в пандиза, тъй като я е пребил. Много го тормозеше жена му, а той умираше за нея “, споделя Светлана.

Полицията открива, че мъжът е в къщата, която фамилията купило неотдавна. Когато идва патрулът, служителите на реда чуват изстрел. Викат психолози и барети. Хората от прилежащите къщи са помолени да стоят по домовете си от ограничения за сигурност.

„ Полицаите споделиха: „ Прибирай се вътре и не излизай “ и аз се прибрах и не излязох “, споделя комшия.

„ Една полицейска кола спря косо, минаха служителите на реда и споделиха да не излизаме, че в къщата имало въоръжен мъж и се стреля И се чу единствено един изстрел се чу. После до 8 ч. молиха го да излезе, обаче никакъв отговор “, споделя съседката.

Стоян бил брокер. Разказвал, че скоро ще създадат ремонт на къщата и ще се реалокират да живеят в Петърч.

„ Добро момче се виждаше, радвахме се, че млади съседи ще имаме, а то какво стана “, споделя съседката.

Сестра му е първата и последната, която беседва с него.

„ Како, разгадавам на тебе. Оставил съм нещо за Тони “, предава последните му думи Светлана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР