Най-вероятната причина за са провалени бизнес планове и разочарование от

...
Най-вероятната причина за са провалени бизнес планове и разочарование от
Коментари Харесай

Провалени бизнес планове в основата на убийството с разчленяване в София

Най-вероятната причина за са провалени бизнес проекти и отчаяние от това.

Това съобщи Любомир Николов, шеф Столична дирекция на вътрешните работи , пред Нова телевизия.

Задържаният за убийството е някогашен барман , който е имал желание да работи с жертвата. Задържан е в хотел в Драгалевци. В момента е незает. Не е прочут на полицията до този миг със свои предходни престъпни прояви.

Самото ликвидиране е осъществено в жилището на килъра , където той е поканил жертвата си. Загубвайки хладнокръвие в даден миг , ударът е осъществен с тъп предмет в задната част на главата. Последвало е разчленяване на тялото обаче - като част от останките са изхвърлени в канализацията. Именно това е издало килъра. Костите на жертвата са открити в пет обособени чувала в яма на Витоша, където служителите на реда са отведени от помагача на килъра. Имало е елементи от тялото, които са изхвърлени в кофи за боклук.
 Задържаха хипотетичен палач и съизвършител за откритото в столична шахта тяло
Задържаха хипотетичен палач и съизвършител за откритото в столична шахта тяло

До сегашния миг са осъществени оглед и са разпитани очевидци

Иначе сигнал за изгубването на жертвата е подаден от негови близки още на 8 август , като от Столична дирекция на вътрешните работи са подхванали мигновено неговото търсене. Още преди откриването на човешките остатъци полицията е влезнала в следите на килъра.

Иначе жертвата е 41-годишен , прочут е на Министерство на вътрешните работи, като има и изтърпяна условна присъда за опит за ликвидиране. Собственик е на масажно студио с бизнес сътрудник непознат жител.

Според зам.-главния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев убийството било авансово премислено и квалифицирано . " Престъплението е извънредно злокобно ", посочи Живко Коцев пред БиТиВи и добави, че съгласно профила на психолозите по отношение на килъра се касае за едно лице, което има комплекси, озлобен е и е злопаметен. Напоследък липсват висшите полезности като морал, полезност и достолепие, като доминират нисшите полезности като завист, злоба, възмездие, надменност, уточни зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Случаят е като по учебник. Става въпрос за ликвидиране с персонален претекст , осъществено по изключително нечовечен метод. " Това е мнението на криминалиста Иван Савов. За това, че претекстът е персонален, приказва методът на осъществяване на закононарушението, разяснява Савов.

Той уточни, че при различен претекст причинителят нямаше да постъпи по този начин - да има разчленяване на тялото и да бъде укрито на разнообразни места. Според проверяващите убийството е осъществено на 8 август, тогава е подаден и сигнал за търсене на убития мъж. Положени са много старания, с цел да не се хване индивидът.

Според него е добре за следствието, че самият причинител не е подхванал незабавно ограничения да избяга от страната. " Това ненапълно ме озадачава . Тук има и някакъв психичен миг - причинителят се е чувствал сигурен или е намерил някакво успокоение след закононарушението . Тепърва следва да се откриват всички детайлности.

Иван Савов похвали полицията за бързата и добре свършена работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР