Най- вълнуващото събитие за всички последователи на най-актуалните и яки

...
Най- вълнуващото събитие за всички последователи на най-актуалните и яки
Коментари Харесай

Очакват ви вълнуващи срещи с топ звезди на TEEN BOOM FEST

Най- вълнуващото събитие за всички почитатели на най-актуалните и яки онлайн трендове, налагани от топ влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри следва този август. На 21 и 22 август TEEN BOOM FEST се завръща. Локацията е непокътната - Бургас, Морска гара.

Най-влиятелните лица от мрежата, както и звезди от кино и музикалната сцена като Мъци, Арти, Чефо, Сандеф и Стела, Сузи и Рени, Алпер Чочев, Еляса, Светът на Ванката, Йоан-Петър, Йоана Темелкова, Ивайло Захариев, 100 kila, Torino & Pashata, Bili Hlapeto и други ще са офлайн и единствено на една ръка разстояние.

Това е моментът да се снимате с обичаните идоли от мрежата, да вземете подпис или да си поговорите с тях, вместо в обществените мрежи.

Втората вълна на фестивала ще трансформира Морска гара в жив, пулсиращ и бляскав фестивален град.

Най-яката аудитория на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от уредниците с доста приятни изненади и съпътстващи събития. За да има неспокойствие и страсти, всички участници ще бъдат обявени един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават известните лица от мрежата и сцената, е „ Безопасен интернет “ с посланието „ Знаеш преди да превърташ на “Digital Scouts ”. Те са подготвили страхотна игра с приложението “Digital Scouts ”, което можеш да свалиш от Гугъл Play или App Store и да играем дружно на 21 и 22 август на ТЕЕN BOOM FEST на Морската гара в Бургас. Там ще откриеш тяхното особено Telenor кътче, където ще се срещнеш с най-известните български инфлуенсъри и ще научиш повече за безвредното потребление на интернет!

Каузата на уредниците е подкрепена от всички участници и сътрудници. Генерален спонсор на събитието е Telenor Bulgaria.

Като сътрудници на събитието застанаха още: Sutherland, Scale Fokus Аcademy, Port of Burgas, Kare Design.

Специален сътрудник на топ тийн събитието на лятото са радио и телевизия The Voice.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР